Elevii protestatari vor fi sancţionaţi cu scăderea notei la purtare

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Protestele de la Școala 16 s-au lăsat cu sancțiuni pentru elevi. Elevii au refuzat timp de trei zile consecutiv să intre la ore, iar acum riscă note scăzute la purtare.

Elevii clasei a 7-a B "I.L. Caragiale" din Pitești vor fi sancționați cu scăderea notei la purtare, după ce timp de trei zile consecutiv, au refuzat să intre la cursuri și au afișat pancarde prin care doreau ca unul din colegii de clasă, care ar suferi de de tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenţie (ADHD), să fie exclus. Copiii susțin că elevul „problemă” îi jignește, îi amenință cu moartea atât pe ei, cât și pe profesori.

Conform Mediafax, inspectorul general al ISJ Argeș, Dumitru Tudosoiu, a declarat că elevii au intrat la ore, iar elevul contestat a primit scutire medicală până când va ajunge la o clinică din Bucureşti unde are o programare pentru o evaluare medicală: "Aşteptăm rezultatele evaluării medicale pe care sper ca familia să ni le pună la dispoziţie şi, în urma acestei evaluări, părinţii să agreeze ideea de a merge către un învăţământ special, asta dacă recomandarea medicului este în sensul acesta sau către învăţământ la domiciliu. Facem eforturi pentru integrarea copilului şi respectarea drepturilor lui, dar şi pentru respectarea drepturilor celorlalţi copii din clasă. Cred că factorul determinant care va lua o decizie este până la urmă familia copilului, iar dacă vor asculta sfatul nostru, s-ar putea să ajungem la concluzia că cel mai bine pentru copil este să meargă în altă unitate de învăţământ", a spus Dumitru Tudosoiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net