El este şeful "Partidului Proştilor"

Ultima actualizare:

Proştii din toată ţara nu trebuie să se mai ascundă. Un ieşean a înregistrat luna trecută, la OSIM, marca ”Partidul Proştilor” şi ameninţă că îşi face partid pentru a pune mâna pe Putere.

Cezar Popescu a declarat pentru 7est.ro, că a obţinut pe 18 noiembrie dreptul de a folosi exclusiv în următorii nouă ani această marcă ”invidiată”.”La cât sunt eu de prost nu a fost ideea mea, ci a unui amic. El se hotărâse cu ani în urmă să facă pentru prieteni nişte legitimaţii de proşti, care trebuiau să fie de mărimea unui catalog de şcoală. De ce? Pentru ca atunci când omul se legitima, să vadă lumea cât este de prost”.

Bărbatul are timp de 9 ani exclusivitatea denumirii

Moldoveanul spune că primii membri ai mişcării vor fi prietenii săi şi s-a gândit deja şi la sloganurile menite să aducă mulţi prozeliţi, mândri de emblema ”prost”. ”Unul ar fi <<mama proştilor este tot timpul gravidă>>, altul <<suntem proşti dar mulţi, bazaţi-vă pe noi>> şi altul <<nu este rău să te naşti prost, important este să nu mori prost>>”. Moldoveanul vrea să creeze un partid care să pună mâna pe putere la alegerile din 2016. Dacă eşti prost şi vrei să fii cu ai tăi, vei primi o legitimaţie care să ateste acest lucru.

”În interior pe partea stângă va fi o poză mare a membrului de partid, dar din tinereţe. Chiar de când era copil dacă se poate. Pe partea dreaptă vor fi trecute datele de identificare”, explică Popescu. El nu îşi face probleme în bătălia electorală, pentru că ”la câţi proşti avem în ţară sigur umplem jumătate de Parlament” îşi face vise Cezar. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net