Ei sunt monştrii care şi-au topit copilul

Ultima actualizare:
Casa groazei. În 2013, cei  doi concubini s-au mutat în  satul Zlagna, judeţul Sibiu
Casa groazei. În 2013, cei doi concubini s-au mutat în satul Zlagna, judeţul Sibiu

Scene înfiorătoare într-un sat din judeţul Sibiu. Un bărbat a ucis cu bestialitate un copil, apoi a pus la punct un scenariu de groază pentru a-şi ascunde faptele. Totul s-ar fi petrecut sub privirile mamei, care a tăcut ani la rând.

Alexandru, în vârstă de 4 ani, locuia împreună cu mama sa, Otvos Tunde (25 de ani) şi iubitul acesteia, Antonio Zaccagna, italian de origine, în satul Zlagna din judeţul Sibiu. Într-o zi, deranjat de plânsetele copilului, bărbatul de 44 de ani, i-a aplicat celui mic o corecţie care i-a fost fatală. Băieţelul a vomat, s-a învineţit şi la scurt timp a murit. Totul s-ar fi petrecut de faţă cu mama băiatului. Grozăvia nu se opreşte aici. Bărbatul a pus repede la punct un plan diabolic pentru a-şi ascunde faptele.


    Casa groazei. În 2013, cei  doi concubini s-au mutat în  satul Zlagna, judeţul Sibiu
Casa groazei. În 2013, cei doi concubini s-au mutat în satul Zlagna, judeţul Sibiu

L-a îngropat în şură, apoi a plecat la Tg. Mureş de unde s-a întors cu mai multe pungi de sodă caustică. A dezgropat cadavrul, l-a pus într-un cazan pe sobă, a pus apă şi sodă caustică şi, timp de 12 ore, a întreţinut focul cazanului până la momentul la care corpul minorului s-a transformat într-un lichid gelatinos. În acest timp, el a jucat cărţi cu mama copilului şi cu cei doi cumnaţi, fraţii femeii. La sfârşit, Antonio a luat cazanul cu lichid, l-a pus în maşină şi l-a dus pe malul râurilor Târnava Mare şi Mureş, unde a aruncat atât cazanul cât şi lichidul gelatinos. Crima s-ar fi petrecut în urmă cu 3 ani, dar abia acum poliţiştii au pus cap la cap probele şi au reuşit să găsească vinovaţii. Duminică noaptea, duba poliţiei a trezit locuitorii din satul liniştit de la 50 km de Sibiu. Monstrul care a trăit nestingherit timp de trei ani de zile a fost arestat.

Vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate. Crima s-ar fi petrecut la scurt timp după ce bărbatul şi concubina s-au mutat în sat, aşa că nu multă lume ştia de existenţa băieţelului. “Erau oameni liniştiţi, dar ajungi până la urmă în ziua de astăzi să nu mai ai încredere în nimeni. Au fost la mine la masă, niciodată nu au dat de înţeles că s-ar fi întâmplat ceva vreodată. Cât poate să fie nebunia de mare? Cât poate să fie de mare să omori un copil nevinovat pentru că plânge?”, spune şocată o vecină. O alta, venind pe uliţă, îşi aminteşte că l-ar fi văzut pe băieţel, acum câţiva ani: “La început atunci l-am văzut o dată, de două ori. Şi când n-a mai apărut, mi-au zis ba că l-au dus la părinţi, ba la neamuri. Nu aveam cum să mă interesez. Eu nu sunt rudă, nu sunt nimic, ce să-i întreb eu?”. Totul a ieşit la iveală acum. După o ceartă serioasă cu iubitul său, mama copilului l-a denunţat la poliţie. “În ultimele zile, Toni era foarte agitat. Noi n-am ştiut de ce, dar apoi am aflat că l-a denunţat nevastă-sa că a bătut-o rău de tot. Seara, ne-a sunat poliţia de la Barghiş să chemăm un vecin ca să-l întrebe de el. Apoi, noaptea a venit duba şi l-a dus la Sibiu”, povesteşte alt vecin.Luni, monstrul a fost arestat pentru 30 de zile. “Să putrezească-n puşcărie, nenorocitul!”. Asta i-au urat sătenii.

Ce e soda caustică şi cât e de periculoasă

Soda caustică, sau hidroxidul de sulf, este o substanţă chimică solidă, de culoare albă, produsă şi utilizată în mai multe domenii (obţinerea celulozei, a produselor de curăţat, fabricarea de săpun şi detergenţi, rafinarea produselor petroliere). Se dizolvă uşor în apă, iar când acest lucru se întâmplă degajă căldură. Este o substanţă puternic corozivă, arde pielea şi irită căile respiratorii. La ţară, românii adaugă sodă caustică la prepararea săpunului de casă (leşie), care se face din grăsime de porc sau oase, pe care le fierb până când ingredientele se topesc.

Cazuri care au îngrozit planeta

Patron de club, “topit” şi vărsat pe WC. Tokyo, Japonia. Masamichi Tsuchida, de 43 de ani a fost dat dispărut în noiembrie 2010. Apropiaţii credeau că s-a sinucis din cauza problemelor financiare prin care trecea clubul său de noapte din centrul metropolei nipone. În 2013 însă, poliţia a făcut o descoperire macabră. S-a înfundat ţeava de scurgere în clădirea unei rude de-ale lui Tsuchida. A fost chemat un instalator care a început să cureţe scurgerea. Atunci a fost descoperit un dop care înfunda ţeava: o pastă ciudată şi o jumătate de mandibulă. Bărbatul fusese ucis, topit în sodă caustică în cadă şi apoi “vărsat” pe toaletă. Rămăşiţele “netopite” au înfundat scurgerea. Poliţia metropolitană a arestat 7 persoane, printre care două rude de-ale lui Tsuchida şi asociatul său de la club. Acesta din urmă şi-a recunoscut fapta şi a povestit cum a scăpat de cadavru. El a fost condamnat la închisoare pe viaţă.Asistentă medicală băgată în butoi şi dizolvată. Crimă înfiorătoare în Glasgow, în urmă cu un an! Asistenta medicală irlandeză Karen Buckley de 24 de ani a fost ucisă cu bestialitate de Alexander Pacteau, de 21 de ani, fiul unui francez şi al unei scoţience. Ca să şteargă urmele, monstrul a băgat trupul neînsufleţit al tinerei într-un butoi cu 220 de litri de sodă caustică pentru ca să se dizolve. Odioasa crimă s-a petrecut la 12 aprilie 2015, după ce biata Karen a avut ghinionul să-l cunoască pe ucigaş în clubul Sanctuary de pe strada Dumbarton. După 20 de minute, bestia cu chip de om a convins-o să plece împreună cu maşina lui. A lovit-o cu o cheie în cap şi apoi a strangulat-o. Nu se va şti niciodată cu adevărat de ce a omorât-o cu sânge rece. A ascuns apoi cadavrul în dormitorul din locuinţa sa pe care o deţinea cu chirie şi s-a dus să se culce. A doua zi, a făcut rost de acid, pe care l-a pus într-un butoi de la o fermă părăsită, în care a băgat trupul neînsufleţit ca să-l distrugă. Pentru crima odioasă şi pentru faptul că a dizolvat cadavrul, Pacteau a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net