Ei se bucură de maşinile de la Click!MANIA

Ultima actualizare:

    O Dacia Logan MCV  a ajuns în mai,  în Constanţa,  la Dincă Mergiu
O Dacia Logan MCV a ajuns în mai, în Constanţa, la Dincă Mergiu

Faceţi cunoştinţă cu cei mai norocoşi cititori Click! Ziarul preferat le-a adus în dar câte un superb autoturism. Ultimul intrat în marea familie a câştigătorilor Click!MANIA este Ilie Gheran. Timişoreanul va avea în garaj un superb autoturism Dacia Logan.

Au cumpărat Click! zi de zi, iar câştigurile nu au întârziat să apară. Marţi, 28 iunie, timişoreanul Ilie Gheran a plecat acasă cu cel mai râvnit loz, cel care l-a făcut proprietar de Dacia Logan. Acelaşi noroc l-a avut şi constănţeanul Dincă Mergiu, care a câştigat la ediţia de primăvara a celui mai tare concurs din presă un autoturism Dacia Logan MCV, în valoare de peste 8.000 de euro.

simeon stalpnicul png

„Click!MANIA mi-a adus cel mai tare premiu de Paşte. Este primul meu câştig şi va rămâne în familie. O va conduce soţia, după ce îşi va lua carnetul de conducere şi apoi o să-i rămână băiatului, Daniel, care are acum 12 ani”, ne-a spus atunci constănţeanul. Voica Vinea nu a câştigat niciodată nimic, dar norocul i-a surâs la 71 de ani. Şi ce noroc! Ziarul de suflet a premiat-o în toamnă cu un superb autoturism, Hyundai i20.

“Maşina va rămâne în familie, nici gând s-o vând! Am o fată, care e căsătorită, şi cel mai probabil o să i-o las ei, ca să-i uşureze viaţa”, ne-a spus atunci câştigătoarea. În noiembrie, tânărul Gheorghe Letca din Braşov s-a ales cu o Honda Civic. “Sunt foarte bucuros că v-am luat maşina şi nu vă pot spune prin ce emoţii am trecut până am văzut-o acasă”, ne-a spus tânărul. 

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net