Ei ne-au luat maşinile la Click!MANIA

Ultima actualizare:

    În aprilie 2017, Gheoghe Guşoi a plecat acasă cu un Opel Corsa
În aprilie 2017, Gheoghe Guşoi a plecat acasă cu un Opel Corsa

Click!, cel mai bun prieten al tău, ţi-a pregătit o mega-surpriză. Zece săptămâni de concurs şi mii de premii! Începând de vineri, 18 august, ai şansa să intri şi tu în marea familie a câştigătorilor Click!MANIA. Pe lângă bani cash, electronice sau electrocasnice, 12 cititori fideli au acasă şi o maşină nou-nouţă.

Eşti pregătit? Cel mai iubit concurs din presă se întoarce cu mii de premii şi două super-maşini, despre care vei citi mai mult în ediţiile următoare ale ziarului Click! Ţi-am promis o toamnă plină de surprize şi ne ţinem de cuvânt. În ultimii patru ani, 12 români norocoşi au plecat acasă cu maşinile de la Click!Cel care a spart gheaţa a fost Vasile Caramarin, din Covasna, căruia lozul norocos i-a adus un Ford Fiesta.

Tinerica Bianca Zamfira a dat de permis după ce a câştigat un Citroën C-Elysée, iar acum se bucură de maşină pe străzile din Capitală.Gabriela Nae din Prahova s-a ales cu un Peugeot, iar Paula Bölöni şi Cristian Urse au fiecare acasă câte o Honda Civic.

simeon stalpnicul png

Constantin Lazăr i-a făcut cadou băiatului său maşina Hyundai câştigată la Click!, iar Gheorghe Letca a udat cu şampanie autoturismul Honda Civic primit de la ziarul preferat.Dincă Mergiu din Constanţa şi Ilie Gheran din Timiş au descoperit lozurile care i-au făcut proprietari de Dacia Logan.Ultimii doi intraţi în familia norocoşilor care au pus mâna pe maşinile de la Click!MANIA sunt Aura Todirică din Ilfov şi Gheorghe Guşoi din Vâlcea.

simeon stalpnicul png

Ilfoveanca a câştigat în primăvară o Dacia Logan, iar vâlceanul se plimbă de câteva luni cu un Opel Corsa.Următorul norocos poţi fi chiar tu! La această ediţie Click! pune la bătaie două autoturisme: o Dacia Logan şi un Peugeot 308. Mai multe detalii în ziarul de mâine.


    Aura Todirică a câştigat o Dacia Logan în martie 2017
Aura Todirică a câştigat o Dacia Logan în martie 2017

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
aeroport pixabay jpg
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net