Educatoarea isterică, cercetată de Poliție

Ultima actualizare:

    Copiii de la grădinițele din Ilfov au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentarăfoto: Click!
Copiii de la grădinițele din Ilfov au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentarăfoto: Click!

“Dar-ar dracii să dea de nu te strâng de gât!”. Sunt strigătele unei educatoare de la o grădiniță din sectorul 2 al Capitalei care ar trebui să aibă grijă de copii și nu să îi traumatizeze.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB) și cei ai Poliției Capitalei au început luni la Grădinița de la Școala Generală nr. 41 din Sectorul 2 două anchete în urma unor sesizări despre purtări abuzive ale salariaților față de copii.

“Vom anunța în patru zile, adică joi, 23 februarie, rezultatele anchetei”, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al ISMB, Marian Banu.

Scandalul a izbucnit la sfârșitul săptămânii trecute, după ce o mamă a făcut dezvăluiri despre comportamentul unei educatoare și al unor îngrijitoare de la această unitate de învățământ. După ce ajungea acasă, copilul ei avea un comportament ciudat. Plângea din nimic şi refuza să mai meargă la grădiniţă. I-a pus în geantă un reportofon și astfel a aflat cum erau tratați copiii de cei puși să îi educe.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net