Educatoarea bătăușă s-a internat de frica răspunderii

Ultima actualizare:

    Educatoarea în timp ce-l agresa pe copil
Educatoarea în timp ce-l agresa pe copil

Cum să scapi de răspundere? Te internezi! Rețeța clasică a fost aplicată și de Mihaela Ciornea, educatoarea bătăușă din Vrancea.

Educatoarea filmată în timp ce lovea şi jignea copiii de la clasă s-a internat în spital. Deşi astăzi trebuia să se prezinte în faţa comisiei de disciplină convocată de şcoala în subordinea căreia se află grădiniţa.

”Doamna educatoare este internată în Spitalul Vidra. Am trimis acolo adresă oficială să am confirmarea oficială că este spitalizată, urmează să primesc răspuns. Nu ştim dacă se va mai prezenta astăzi în faţa comisiei de disciplină”, a declarat Nicuşor Caloianu, directorul şcolii din localitatea Vrâncioaia.

Comisia s-a întrunit, însă, în lipsa femeii. Chiar dacă are un comportament agresiv față de cei mici, educatoarea a fost evaluată de către un psiholog în urmă cu trei săptămâni și a primit aviz favorabil, fiind aptă să predea.

Filmarea în care educatoarea Mihaela Ciornea agresează fizic şi psihic doi băieţi, pe care îi bruschează, îi înjură, îi jigneşte şi îi loveşte în mod repetat în cap şi peste faţă, a fost postată pe Internet.

Înregistrarea ar fi fost realizată săptămâna trecută, în timp ce mama unui copil se afla în clasă, cu permisiunea educatoarei.

În urma discuţiilor, s-a decis ca părinţii şi copiii să fie consiliaţi psihologic, iar educatoarea să fie suspendată din funcţie.

În plus, Poliția s-a autosesizat și a deschis pe numele ei un dosar penal pentru purtare abuzivă, lovire și alte violenţe.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net