Ea știe toate secretele lui Dan Condrea! Făcea jocurile Hexi Pharma

Ultima actualizare:

    Flori Dinu este directorul general al Hexi PharmaFoto: tolo.ro
Flori Dinu este directorul general al Hexi PharmaFoto: tolo.ro

Patronul Hexi Pharma și-a pierdut viața într-un accident rutier, duminică seara (22 mai). Dan Condrea a intrat cu mașina într-un copac și a murit pe loc. Directorul general Flori Dinu rămâne cea care știe toate secretele firmei.

Unica posesoare a secretelor Hexi Pharma, firma acuzată că a pus la cale o operațiune de diluare a dezinfectanților în peste 300 de spitale, este directorul general Flori Dinu.

„De altfel, Flori Dinu era cea care avea la degetul mic toate legăturile cu directorii de spital și cu mogulii sistemului medical. Condrea nu se băga peste contractele din spitale, Flori Dinu le știa”, a declarat o sursă apropiată de ea, pentru Gazeta Sporturilor.

De asemenea, potrivit tolo.ro, Flori Dinu era cea care participa la licitații și îi coordona pe agenții de vânzări. Prin ei ar fi circulat toți banii veniți din străinătate.

„Flori Dinu nu era o simplă angajată. Puterea ei în firmă era mult mai mare decît cea a unui director. Ea neagă orice legătură recentă cu fabrica și cu diluarea, dar pe rețetele de acum cîțiva ani apare și semnătura ei”, spun oamenii care cunosc afacerea Hexi Pharma, conform sursei citatea.

Dan Condrea își ținea banii în conturi din străinătate. Unul dintre aceste conturi personale este CH5704835064767572000 de la Credit Swiss Elveția, deschis în anul 2008, de când și-a început afacerea prin firme off-shore din Cipru.

Aceste conturi erau recipientele secrente din care veneau banii pentru mita din sistemul de sănăate românesc. Și tot din aceste conturi ar mai fi luat bani și protectorii lui Condrea.

„Flori era frumoasă, atentă și insistentă”

Într-un alt articol, Cătălin Tolontan îi făcea portretul lui Flori Dinu, cu ajutorul oamenilor care o cunosc: „Inițial, Flori era un om care apărea din partea Hexi Pharma la licitații. Era frumoasă, atentă și insistentă comercial pe lângă oamenii din spitale.

Flori Dinu a devenit „legătura vitală între Hexi, Ministerul Sănătății și spitale”, mai scrie tolo.ro.

„De câțiva ani, Flori Dinu e numai cu nasul pe sus! Dacă ați ști câte legături are cu spitalele și cu mahării din Sănătate! Îi are la degetul mic”, susțin surse din Hexi Pharma.

Dan Condrea ar fi fost un tip introvertit, iar puterea lui Flori Dinu era necesară pentru afacerile necurate făcute de Hexi Pharma.

Soția lui Dan Condrea: „El nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine”

Laura, fosta soție a patronului Hexi Pharma, a mărturisit că Dan Condrea: „Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta.

Dan Condrea era așteptat de fosta soție și de fetița lui de 10 ani. Patronul Hexi Pharma nu a mai ajuns. A intrat cu mașina în primul copac și a murit pe loc. O anchetă fost deschiză în cazul morții sale, iar polițiștii nu exclud sinuciderea.

Despre scandalul Hexi Pharma, puteţi citi mai multe pe tolo.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net