Ea i-a luat locul lui Toni Greblă la Curtea Constituțională. Ce i-a zis președintele Klaus Iohhanis

Ultima actualizare:

    Simona Maya Teodoroiu
Simona Maya Teodoroiu

Simona Maya Teodoroiu a depus, azi, jurământul la Palatul Cotroceni pentru calitatea de judecător al Curții Constituționale.

Președintele Klaus Iohannis a avut un scurt mesaj pentru judecătorii Curții Constituționale, după ce Simona Maya Teodoroiu a depus jurământul.

”Vă felicit și vă doresc mult succes în această misiune nobilă de judecător al Curții Constituționale a României. Este un lucru evident că vă veți ocupa, împreună cu colegele și colegii dumneavoastră de respectarea Constituției României, nu voi insista asupra acestui aspect. Este, însă, important de subliniat că, după părerea mea, dumneavoastră reprezentați ceea ce s-ar numi un stâlp al democrației din România. Eu cred că munca pe care o depuneți este extrem de importantă pentru consolidarea democrației în România și vă încurajez să mergeți mai departe cu toată hotărârea, cu toată responsabilitatea, cu toată demnitatea, să dovediți și în continuare că știți să faceți față oricăror situații dificile”, a afirmat preşedintele Iohannis.

S-a băut șampanie

La finalul ceremoniei, la care au luat parte judecătorii Curții Constituționale, președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, o serie de miniștri și consilieri prezidențiali, șeful statului a ciocnit o cupă de șampanie și a schimbat câteva cuvinte cu cei prezenți.

Ponta a lipsit de la ceremonie

De la ceremonie au lipsit premierul Victor Ponta și președintele Camerei Deputaților Valeriu Zgonea, care a fost înlocuit de vicepreședintele Camerei, Florin Iordache, scrie Mediafax. Simona Maya Teodoroiu a fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei din mai 2012, cu excepţia perioadei ianuarie - aprilie 2013, când a ocupat poziţia de secretar de stat la Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine din cadrul Guvernului.

Conform declaraţiei de avere, deține12 conturi şi depozite bancare, ce însumează 188.367 de lei, 89.234 euro şi 7.658 de dolari. Ea l-a înlocuit pe Toni Greblă, acuzat de fapte de corupție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net