Ea este actrița care i-a furat bărbatul Olgăi Tudorache. A avut un destin teribil!

Ultima actualizare:

    Actrița Marina Vlady i-a furat bărbatul Olgăi Tudorache, în 1966
Actrița Marina Vlady i-a furat bărbatul Olgăi Tudorache, în 1966

Ne-a părăsit marea actriță Olga Tudorache și va lua cu ea toată suferința ei și secretele bine ascunse. Însă, femeia care i-a furat bărbatul a fost și ea pedepsită de destin. A pătimit în dragoste mai mult decât Olga Tudorache.

În anul 1960, actrița Olga Tudorache avea 31 de ani, era foarte apreciată de public. Vocea inconfundabilă, ținuta majestuoasă și frumusețea ei l-au dat gata și pe Cristea Avram, un actor frumos și talentat, cu doi ani mai tânăr decât ea. S-au iubit cu patimă, spun colegii lor de breaslă. Iar din iubirea lor s-a născut Alexandru. Lumea invidia acest cuplu de actori frumoși care păreau că au tot ce și-au dorit în viață.

Povestea de dragoste a luat sfârșit în anul 1965, când la Studiourile Buftea a ajuns un mare regizor străin, Henri Copli, care căuta o vedetă internațională pentru a putea vinde viitorul său film, ”Mona, l'étoile sans nom”, după romanul ”Steaua fără nume”, de Mihail Sebastian. A adus-o atunci în România pe Marina Vlady, o actriță în vogă, frumoasă și fascinantă. Dintre actorii români a ales un actor arătos, pe Cristea Avram.


    Cristea Avram s-a îndrăgostit de Marina Vlady, în 1966, în Studiourile de la Buftea
Cristea Avram s-a îndrăgostit de Marina Vlady, în 1966, în Studiourile de la Buftea

Actrița Marina Vlady era vedetă internațională încă de atunci. Avea doar 27 de ani, dar jucase în filme încă din adolescență, susținută de un mare actor și regizor celebru în acea vreme, Robert Hossein, cu care fusese căsătorită, din 1955, până în 1959. În perioada în care l-a cunsocut pe Cristea Avram, la Studiourile Buftea, era căsătorită cu un aviator, Jean-Claude Brouillet (între 1963-1966). A fost o dragoste la prima vedere: el – înalt, superb și părul negru ca abanosul. Ea, diafană, blondă și foarte frumoasă.

Îndrăgostit până peste cap, Avram a plecat la Paris, unde povestea lor a mai continuat o perioadă scurtă. Căsnicia lui și cea a Marinei Vlady s-au destrămat, dar nici povestea lor de amor nu a durat mult. În cele din urmă, Cristea Avram a fost părăsit de franțuzoaică, dar a continuat să joace în filme, apoi s-a mutat în Italia, la Roma. Părăsită, Olga Tudorache nu s-a mai căsătorit niciodată.


    Cristea Avram a murit la 57 de ani, de cancer la plămâni
Cristea Avram a murit la 57 de ani, de cancer la plămâni

Cristea Avram s-a stins din viață, la 57 de ani, în 1989, de cancer la plămâni, după ce își pierduse întreaga familie, părinții și fratele.

Marina Vlady și-a continuat cariera și a fost supranumită „bebe-vamp”, pentru farmecul și candoarea sa. A cucerit publicul european și a turnat film după film. În timp ce participa la un festival de film la Moscova, în anul 1967, l-a întâlnit pe actorul, poetul, interpretul rebel Vladimir Vîsotki, cu o popularitate uriașă în fosta URSS. Era considerat genial. Cântecele lui Vîsotki  au răscolit-o pe Marina Vlady care s-a îndrăgostit fulgerător de artistul rus.

S-au căsătorit în 1970 și, timp de zece ani, s-au iubit nebunește. În 1980, la ora 4.00 dimineața, Marina Vlady a primit un telefon: „Volodia a murit!”. Avea 42 de ani. A murit în somn de un atac de inimă. La înmormântarea sa, au venit peste un milion de persoane, iar autoritățile comuniste nu au intervenit. Marina Vlady are acum 79 de ani și apare mai rar. Lansează, din când în când, câte o carte, una fiind despre iubirile din viața ei.

Cine este Marina Vlady


    Marina Vlady are acum 79 de ani și apare mai rar
Marina Vlady are acum 79 de ani și apare mai rar

Marina Vlady (1938, Paris), cu origini ruseşti (se numea Poliakov-Baidarov), a fost o frumusețe exotică. La îndemnul mamei sale, fostă balerină, mica Marina urmează, ca şi surorile ei Olga, Helen şi Odille, şcoala de balet. La 10 ani, este chemată în studioul de la Neuilly de către regizorul Jean Gehret, la sugestia lui Odile Versois pentru a debuta într-un film în care aceasta era protagonistă.

A făcut carieră încă din adolescenţă, fiind distribuită de Robert Hossein, cu care s-a şi măritat, dar şi de Luc Godard, şi alţi regizori importanţi. A jucat cu Orson Welles, Ugo Tognazzi, etc. A luat la Cannes, în 1963, pentru rolul din “Patul conjugal” premiul de interpretare feminină. A făcut un rol şi la Bucureşti, Mona, din “Steaua fără nume”, după piesa lui Mihail Sebastian, alături de Claude Rich şi Cristea Avram.

Cine a fost Cristea Avram

Cristea Avram face parte din generația actorilor români ai anilor ‘60. Născut în 1931, la București, a absolvit în 1958 Institutul de Teatru și Cinematografie din Capitală. Considerat unul dintre cei mai frumoși actori ai vremii, Cristea Avram a plecat în 1963 împreună cu Marina Vlady pentru a vizita Franța și nu s-a mai întors în țară. A jucat în filmele “Steaua fără nume”, “Darcle”, “Zodia Fecioarei” și în câteva filme erotice, cum ar fi cunoscuta serie “Emanuelle” sau în “Jocuri erotice din a treia galaxie”.

Surse: cinemax.com, imdb.com

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net