E grabă mare, palatul lui Gigi Becali la vânzare!

Ultima actualizare:

    Patronul Stelei este mândru de palatul său, dar trebuie să îl vândă
Patronul Stelei este mândru de palatul său, dar trebuie să îl vândă

Este celebru palatului lui Gigi Becali pentru lux şi ca sediul de afaceri al omului de afaceri. Cum proprietarul este la puşcărie şi a spus că se va retrage din viaţa publică la eliberare, se agită să vândă proprietatea din centrul Capitalei. A cheltuit 9 milioane de euro, dar l-ar vinde şi cu 5 milioane de euro.

Gigi Becali nu stă degeaba în puşcărie. Încearcă să îşi pună în ordine viaţa şi banii. A anunţat de anul trecut că intenţionează să renunţe la palatul din Aleea Alexandru, pe care l-a cumpărat în 2006.

Patronul Stelei şi-a pus apropiaţii să grăbească tranzaţia, după ce ar fi primit informaţii că Fisc-ul intenţionează să pună sechestru pe această clădire, scrie fanatik.ro.

Primul interesat de cumpărarea imobilului s-a arătat fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olăroiu, dar atunci Becali i-a spus că se mai gândeşte. Pe fondul crizei din ultimii ani, valoarea clădirii a scăzut de la 9 milioane euro.

Gigi Becali are motiv să se grăbească să vândă palatul. El a pierdut procesul cu statul român după ce a băgat în faliment Fabrica de Armament de la Drăgăşani. Judecătorii au decis că Gigi Becali trebuie să plătească către stat 450.000 de euro despăgubiri. Pentru a recupera paguba, Fisc-ul a scos fabrica respectivă la vânzare, dar nimeni nu s-a prezentat la cele trei licitaţii organizate.

De aceea, latifundiarul din Pipera se teme că ar putea ca palatul să fie pus sub sechestru, mai scrie fanatik.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net