«E a doua oară când câştig la Click!MANIA»

Ultima actualizare:

    Marin Abaza  a câştigat 300 de lei cu ziarul preferat
Marin Abaza a câştigat 300 de lei cu ziarul preferat

Facem cunoştinţă zi de zi cu norocoşii care ne iau premiile la Click!MANIA. Marin Abaza a mai câştigat în trecut 1.000 de lei la Click!MANIA, iar acum a venit cu un loz de 300 de lei.

“Ziarul vostru îmi poartă noroc. Este al doilea câştig pentru mine”, ne-a spus Marin Abaza (65 de ani) când ne-a vizitat la redacţie. Bucureşteanul a mai câştigat în urmă cu câţiva ani 1.000 de lei la Click!MANIA, iar ediţia de toamnă i-a mai adus 300 de lei în buzunar. Dacă atunci a pus banii la bancă pentru a-i înmulţi, nici acum nu are de gând să-i cheltuiască pe cei câştigaţi.

“O să-i pun la bancă, de zile negre. Când or începe problemele de sănătate să am de unde să-i scot”, ne-a mai spus bărbatul care lucrează în administraţie. Lozul norocos i-a adus lui Constantin Moldovan (57 de ani) un set cu ibric de cafea şi râşniţă.

simeon stalpnicul png

“Suntem trei cafegii în casă şi abia aşteptăm să-l testăm, iar râşniţa o să-i fie de ajutor soţiei la prăjituri. E o  bucătăreasă desăvârşită”, a conchis bucureşteanul. Şi tu te poţi număra printre norocoşi. Click!MANIA ţi-a pregătit peste 10.000 de premii.  Sunt în joc: două super-maşini, o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei) şi un Hyundai i20 (în valoare de 51.908 lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), seturi de vase de bucătărie, telefoane performante, cuptoare cu microunde, aspiratoare, seturi cu ibrice de cafea şi râşniţe, abonamente pe o lună la Click! şi mii de alte surprize. În plus, sunt puse în joc aproape două milioane de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nemo a  câștigat Eurovision pentru Elveţia cu The Code  Foto X ESC Discord jpg
image
image
image
image
image
image
image png
gradinile fermecate ale dragonilor colaj facebook jpg
parasutism MapN jpg
dan bittman
Elevă la examen - simulare evaluarea nationala - subiecte FOTO Inquam / George Călin
image png
depresie, burnout jpg
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net