Durere fără margini pentru mama cântăreţei moarte în incendiul din localul Beirut: «Lupt să aflu de ce a murit copilul meu»

Ultima actualizare:

    Mariana Sarkany, mama cântăreţei Nicoleta Cengher moartă în incendiul devastator de la restaurantul Beirut din Constanţa, nu are linişte până nu va găsi vinovaţii foto: arhivă personală
Mariana Sarkany, mama cântăreţei Nicoleta Cengher moartă în incendiul devastator de la restaurantul Beirut din Constanţa, nu are linişte până nu va găsi vinovaţii foto: arhivă personală

Îi tremură glasul şi nu-şi poate stăpâni lacrimile când vorbeşte despre fiica ei. Nicoleta nu mai e… nu o mai aude cântând, n-o mai vede dansând şi cel mai trist e că nu a aflat încă răspunsul la întrebarea care o chinuie de un an de zile. Mama Nicoletei Cengher, cântăreaţa arsă de vie într-un restaurant din Constanţa, nu ştie nici acum cine se face vinovat de moartea fiicei ei.

Duminică, 5 aprilie, s-a împlinit un an de când destinul a trei tinere s-a frânt brusc şi într-un mod terifiant. Nicoleta Ioana Cengher (22 de ani), Mihaela Tucă (23 ani) şi Nicoleta Vasiliţeanu (22 ani) au ars de vii în restaurantul Beirut, din Constanţa.

Ultimele două erau dansatoare în local de câţiva ani, iar pentru Nico era a şasea seară când le cânta invitaţilor. “A trecut un an şi eu sunt ca-n prima dimineaţă.  Fără un răspuns…Nimeni nu ştie să-mi spună de ce fetiţa mea a murit. Dacă fetele au ţipat 25 de minute, de ce nu a intrat nimeni să le salveze? Au fost nişte copii nevinovaţi, care pe lângă studenţie au vrut să mai câştige nişte bănuţi şi să-şi fructifice talentul”, ne-a spus mama Nicoletei Cengher printre lacrimi.

Femeia spune că nu va avea linişte până când nu va afla de ce i-a murit copilul. “Nişte criminali sau incompetenţi mi-au luat-o! Nu pot să arunc acuzaţii în stânga sau în dreapta până nu văd rechizitoriul, dar chiar dacă sunt judecată şi ameninţată eu voi lupta să aflu de ce a murit copilul meu. Mai am o speranţă că justiţia îşi va face treaba aşa cum trebuie. În instanţă va fi lupta mare”, ne-a spus Mariana, care aşteaptă ca rechizitoriul procurorilor să ajungă zilele acestea în mâinile ei. Duminică, mama fetei a făcut şi un parastas, unde au participat rudele şi prietenii apropiaţi ai cântăreţei.

Fetele au ars de vii în restaurantul cuprins de flăcări

La 5 aprilie 2015, un incendiu violent a cuprins restaurantul cu specific libanez „Beirut” din Constanţa. Două dansatoare şi o cântăreaţă, aflate în vestiar, la mansarda clădirii, nu au reuşit să se salveze şi au ars de vii. „Fetele urlau de la etajul 1, iar ei nu au vrut să intre să le scoată. Au venit fără apă, fără măşti de gaze şi au zis că ei nu intră, că nu au lanternă. Nu şi-au făcut datoria. Să le fie ruşine! Dacă îşi ţineau respiraţia şi intrau, le luau la timp”, a spus atunci revoltat, Mihai Mancaş, fratele dansatoarei Mihaela Tucă. Reprezentanţii ISU Dobrogea au declarat că mansarda era înghiţită de flăcări, iar o intervenţie acolo era imposibilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net