Drumul care n-ajunge nicăieri, stâlpul din mijlocul străzii şi fântâna de pe plajă

Ultima actualizare:

Hunedoara. Au construit o şosea de 30 km, cu fonduri europene, au inaugurat-o cu mare tam-tam acum doi ani, dar – şoc – şoseaua nu duce nicăieri. Bucata de drum se opreşte brusc în pădure.

Este vorba despre Drumului Judeţean 687 D, care traversează mai multe sate din judeţul Hunedoara şi se opreşte la limita judeţului Caraş - Severin. De acolo nimeni n-a mai continuat lucrarea. Acum, patru funcţionari din cadrul Consiliului Judeţean Hunedoara au fost chemaţi la DNA, pentru a da explicaţii, informează adevarul.ro.

Suceava. Șoseaua comunei Sucevița a fost refăcută după inundațiile din urmă cu cinci ani, dar în mijlocul drumului a rămas un stâlp de electricitate. Ca să nu intre maşinile în el, stâlpul a fost înconjurat de un scuar de beton, potrivit digi24.ro. Primarul susține că nu a avut 20.000 de lei pentru a muta stâlpul și că pentru acest lucru avea nevoie de acordul companiei de electricitate.

Constanţa. Adio, plajă sălbatică între Năvodari şi Mamaia. Primarul din Năvodari, Nicolae Matei, vrea să facă din porţiunea sălbatică, populată doar de băruleţe din stuf şi foişoare pentru sporturi nautice, o promenadă betonată cu fântâni arteziene din marmură. Acestea au fost amplasate la doar 30 m de ţărm, conform adevarul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net