I se face dreptate. Soţia geloasă a fost arestată

Ultima actualizare:

    Înainte- Andra este elevă  la un liceu din  Roşiori de Vede
Înainte- Andra este elevă la un liceu din Roşiori de Vede

Soţia geloasă care a mutilat o fată de 17 ani din Teleorman, pe motiv că ar fi amanta bărbatului său, a ajuns după gratii.

Agresoarea a fost arestată pentru 29 de zile, chiar dacă iniţial judecătorii o lăsaseră în libertate, pentru că "nu prezintă pericol public".

Totul, în baza unor noi probe depuse de partea vătămată la dosar. Andra (17 ani) a fost luată pe sus de către Gina Cornea (28 de ani), miercurea trecută, imediat ce a terminat orele la liceu. A dus-o pe un câmp din apropierea oraşului Roşiori de Vede şi a maltratat-o.

Fata e internată în spital cu arsuri pe faţă şi cu urechea dreaptă tăiată

simeon stalpnicul png

„I-a dat cu spray paralizant şi a băgat-o în maşină, a legat-o de mâini şi de picioare, a ars-o cu ţigara pe faţă, i-a tăiat părul şi urechea. Norocul fetei mele a fost că a auzit-o un băiat, a sunat la poliţie şi aşa au ajuns poliţiştii şi au scăpat-o", ne-a declarat Marin Covete, tatăl Andrei.

Cât despre povestea de dragoste dintre copilul său şi Florea Cornea (30 de ani), bărbatul spune: „Nu este adevărat nimic. A muncit câteva săptămâni la firma lui şi atunci l-a cunoscut".

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Amza Pellea jpg
turnul eiffel shutterstock 1391056664 jpg
rsz delta dunarii jpg
autobuz stb 336 foto shutterstock
ASPA Arena 26 0 jpg
Kate Middleton jpg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
galionul San Jose, captură video
image
actualitate.net
image
actualitate.net