Drama jurnalistei Oana Matei după "Colectiv": A tras cu dinţii să-şi salveze soţul, dar şi-a pierdut tatăl

Ultima actualizare:

    Oana i-a fost alături lui Cristian Matei în cele mai grele momente  Foto: arhivă personală
Oana i-a fost alături lui Cristian Matei în cele mai grele momente Foto: arhivă personală

Un necaz nu vine niciodată singur, iar jurnalista Oana Matei a simţit asta pe pielea ei. La doi ani de la tragedia din clubul Colectiv, editorul de la Antena 3 a povestit că nu doar soţul ei, Cristian Matei, a avut de suferit şi încă trage din greu pentru a se recupera, ci toată familia ei. Invitată la TVR, ziarista a mărturisit cu lacrimi în ochi că şi-a salvat soţul, dar nu a reuşit acelaşi lucru cu o altă persoană dragă sufletului ei, care s-a îmbolnăvit grav din cauza stresului.

Au fost momente extrem de grele pentru Oana Matei care a luat toate deciziile în numele soţului ei, aflat în comă după "Colectiv". Cristian Matei (42 de ani), editotul site-ului ştirile Pro Tv, a suferit arsuri grave pe 25 la sută din suprafaţa corpului. Iniţial, a fost internat la Spitalul Bagdasar Arseni, însă după două săptămâni, a fost transferat la o clinică din Israel. Aici, a suferit 10 intervenţii chirurgicale şi încă mai bate drumul pentru a se recupera. Jurnalista i-a stat alături zi și noapte, iar acum se bucură de rezultate împreună cu cei doi copii ai lor. Drumul lui Cristian Matei este încă lung. "A suferit zece intervenţii chirurgicale şi încă mai mergem în Israel. La un moment dat medicii au vrut să-i amputeze degetele de la mâna dreaptă, pentru că el a filmat incendiul cu telefonul mobil, pe care am reuşit să-l recuperăm. De altfel, primele imagini difuzate de televiziune sunt cele filmate de el. Probabil că va avea nevoie şi de un implant de păr, pentru că arsura i-a ajuns la os. Nu mă plâng că e greu, pentru că sunt sigură că şi alţii ar vrea să le fie la fel de greu cum îmi e mie şi nu se mai poate acest lucru, pentru că focul le-a răpit pe cei dragi. Colectivul mi-a adus şi mie o pierdere. A fost o victimă colaterală. Tatăl meu s-a îmbolnăvit de leucemie, care i s-a declanşat din cauza stresului şi în două luni s-a dus. M-am păstrat jobul şi am grijă de copii. Le ducem pe picioare atâta vreme cât Matei e în viaţă şi am pentru ce să lupt, nimic nu pare prea greu", a povestit Oana Matei la emisiunea "Recurs la morală" de la Tvr 1, moderată de Luminiţa Velciu.        

Cristian Matei s-a reîntors la serviciu în vara anului trecut când i s-a terminat concediul medical. De doi ani viaţa lui se împate între familie, prieteni, şedinţele de kinetoterapie o dată la două zile şi drumurile în Israel, pentru operaţii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net