Drama celei mai frumoase polițiste din lume! Cum a încercat Irina să-și refacă viața după ce a rămas văduvă

Ultima actualizare:

    Irina Drăgan a fost desemnată de mai multe ori cea mai frumoasă femeie în uniformăFoto: Arhiva personală
Irina Drăgan a fost desemnată de mai multe ori cea mai frumoasă femeie în uniformăFoto: Arhiva personală

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Irina Drăgan, este și cea mai frumoasă polițistă din lume. În spatele chipului ei se ascunde, însă, o adevărată dramă. Își crește singură fetița de 5 ani, pe nume Eva.

La începutul anului, Irina Drăgan a fost declarată cea mai frumoasă polițistă din lume, într-un clasament realizat de site-ul american wonderlist.com. S-a declarat surprinsă, mai ales că nici nu știa că participa la această competiție. A aflat de la colegii care au sunat-o pentru a o felicita, relatează stirilekanald.ro. Pe locul doi s-a clasat o angajată a armatei din Rusia, iar pe locul 3 o femeie-soldat din armata australiană.

Irina Drăgan nu este la primul titlu de acest fel, ea fiind aleasă și în 2013 ca fiind „cea mai frumoasă femeie în uniformă”.

''Nu am participat voluntar la niciun concurs de frumuseţe'', a mărturisit Irina Drăgan.


    Irina Drăgan își crește singură fetițaFoto: Arhiva personală
Irina Drăgan își crește singură fetițaFoto: Arhiva personală

Puțină lume știe că Irina trăiește o adevărată drama. Tânăra a fost căsătorită cu Seban, un polițist cu trei ani mai mare decât ea. În 2014, bărbatul a murit din cauza unei boli foarte grave. Irina a reușit să reziste de dragul fetiței ei. Ministerul Afacerilor Interne a încercat să o ajute pe Irina Drăgan, cel puțin din punct de vedere financiar. Ea primește o pensie de soț supraviețuitor, care cumulată cu pensia de urmaș a fiicei sale ajunge la aproximativ 700 de lei pe lună. La această sumă se adaugă 3.100 lei pe lună, ca salariată a Jandarmeriei. Cea care îi dă putere să treacă peste toate greutățile este fetița ei, Eva, căruia încearcă să îi dăruiască totul.

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net