Dragoste interzisă! Elevul de 16 ani s-a iubit cu profesoara cu două decenii mai în vârstă

Ultima actualizare:

    Mesajele dintre profesoară și elevFoto: Opinia Timișoarei
Mesajele dintre profesoară și elevFoto: Opinia Timișoarei

O profesoară din Făget, Timiș, și un elev de-al său în vârstă de 16 ani sunt acuzați că, timp de șase luni, au trăit o relație de iubire. Descoperirea a fost făcută chiar de mama adolescentului, care a găsit sute de mesaje în telefonul fiului său.

Minorul a negat inițial legătura, atunci când a fost confruntat, spunându-i mamei că doar încerca să se folosească de profesoară pentru a intra mai ușor la facultate, dar cadrul didactic de 36 de ani a recunoscut relația. Și soțul profesoarei de Română a aflat totul și, conform mamei elevului, ar fi încercat să o facă pe femeie să nu facă demersurile necesare cercetării.

„Pentru mine a fost șocul vieții mele. Erau mesaje de dragoste. După mine, a fost un fel de hărțuire”, a spus mama băiatului pentru Știrile Kanal D.

„A venit mama băiatului, a ținut să discute cu mine și a lăsat o petiție și niște mesaje, care evidențiază faptul că există un dialog intim purtat între o femeie și un bărbat. Nu ne putem da seama dacă ele aparțin minorului sau profesoarei. Dacă se dovedește că este vorba despre un cadru didactic, este extrem de grav și profesoara va suporta consecințele. La liceul din Făget se desfășoară o cercetare disciplinară prealabilă”, a declarat inspectorul școlar general Aura Danielescu, conform opiniatimisoarei.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
angajam
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
Spania jpg
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Akkadian FOTO wikipedia jpg
Proiect construcție casă FOTO Shutterstock
Bucureștiul VEchi jpg
preot freepik jpg
foto jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net