Dragnea se crede persecutat: „Vor demisia mea din viață”

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea #rezistă, în ciuda contestatarilor săi. Foto: Octav Ganea/Inquam Photos
Liviu Dragnea #rezistă, în ciuda contestatarilor săi. Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marți că cei care-l contestă nu vor scoatere sa din politică, ci demiterea din viață. Președintele Camerei Deputaților a vorbit cu jurnaliștii la ieșirea din Curtea Supremă, unde s-a judecat procesul fostei sale soții, în care acuzat de instigare la abuz în serviciu.

Liviu Dragnea  se consideră un persecutat de cei care nu reprezintă interesele României și care fac foarte mult rău acestei țări. Chiar dacă nu i-a numit, Dragnea a arătat în repetate rânduri cu degetul spre șefii companiilor multinaționale din România, care au tot interesul ca guvernarea PSD-ALDE să eșueze. În timp ce oferea explicații jurnaliștilor, un contestatar a afișat în spatele lui o pancartă cu unul din mesajele de bază ale protestatarilor din luna ianuarie: #Rezist.

„Cei care se află în spatele dumneavoastră nu doresc demisia mea dintr-o funcție sau alta, ci demisia mea din viață. Sunt mulți dintre cei care vă susțin care sunt deranjați de faptul că spun adevărul despre ceea ce se întâmplă în România, despre banii străini în România, despre oameni care fac foarte mult rău”, a explicat Liviu Dragnea, răspunzând unei femei care l-a întrebat dacă își va da demisia.

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au audiat marți mai mulți inculpați în dosarul fostei soții a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana. Aceasta e acuzată că nu a luat nici o măsură pentru asemnala și penaliza două angajate ale instituției unde lucra pe un post de conducere care și-au încasat salariile fără să dea măcar o zi pe la serviciu. Fosta soție a lui Liviu Dragnea a ridicat la Curtea Supremă o excepție de neconstituționalitate referitoare la infracțiunea de abuz în serviciu. Bombonica Prodana vrea ca legea penală să stabilească un prag valoric al pagubei înregistrate în cazurile de abuz în serviciu. În dosarul care se judecaă acum la Înalta Curte, prejudiciul creat se ridică la 108.612 lei, contravaloarea salariilor celor două angajate care n-au muncit deloc la DGASPC Teleorman. În acest dosar, Liviu Dragnea e judecat pentru instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual, căci cele două femei, Adriana Botorogeanu (48 de ani) și Anisa-Niculina Stoica (43 de ani), ar fi fost detașate la cererea sa la sediul PSD Teleorman sau la birourile unor deputați și senatori PSD din județ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net