Dragnea: „PSD va vota pentru ridicarea imunității lui Șova”

Ultima actualizare:

    Dan Șova află luni când vor vota parlamentarii cererea de arestare emisă de DNA
Dan Șova află luni când vor vota parlamentarii cererea de arestare emisă de DNA

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la ieşirea de la instanţa supremă, că social-democrații vor vota pentru ridicarea imunităţii senatorului Dan Şova.

„Nu ne putem opune unor demersuri ale justiţiei. Cu toată părerea de rău, PSD va vota pentru ridicarea imunităţii lui Dan Șova”, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, la ieşirea de la ÎCCJ, unde se judecă un nou termen în dosarul „Referendumul”, scrie rtv.net.

Senatorul Dan Şova află luni când vor vota parlamentarii cererea de arestare emisă de DNA pe numele său. Senatorii decid în şedinţa Biroului Permanent  trimiterea cererii către Comisia juridică a Senatului, care va întocmi un raport, în urma audierii lui Dan Şova.

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a sesizat procurorul general pentru a cere președintelui Senatului încuviințarea reținerii și arestării preventive a lui Dan Șova.

Potrivit DNA, în perioada octombrie 2011-iulie 2014, Dan Șova a pretins sume de bani și a primit în total 100.000 de euro de la o persoană denunțătoare, în schimbul traficării influenței sale reale pe care o avea pe lângă Mihai Bălan, director general al CET Govora SA, astfel încât acesta din urmă să asigure încheierea unui contract de asistență juridică cu o anumită societate de avocatură, contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/lună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
trandafiri pixabay jpg
Facerea Adam Capela Sixtina Michelangelo jpg
balonare jpg
bancomat pexels jpg
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
image
actualitate.net
image
actualitate.net