Dragnea îl vrea pe Victor Ponta preşedinte la Camera Deputaţilor

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea şi Victor Ponta
Liviu Dragnea şi Victor Ponta

Liviu Dragnea a declarat, la începutul acestei săptămâni, că Victor Ponta este „cel mai recomandat” pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Președintele PSD a precizat că urmează să aibă o întâlnire cu fostul premier după Paşte, pentru a stabili un plan.

„Am stabilit cu Victor Ponta să ne vedem, după Paşte, şi funcţia de preşedinte de la Camera Deputaţilor, dar şi multe altele. O să convenim şi o să anunţăm şi partidul. Eu nu fac astfel de anunţuri la televizor. Victor Ponta e cel mai recomandat pentru această funcţie. Victor Ponta era un preşedinte mai bun decât actualul preşedinte al României”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit News.ro.

Liderul PSD a precizat că nu vor vorbi despre acceptare sau neacceptare, ci despre „o maximizare a planului la alegerile locale”.

„Vom face o analiză foarte serioasă, îmi doresc ca Victor să devină preşedintele Camerei Deputaţilor”, a adăugat el.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a fost exclus, miercuri, din PSD, propunerea de excludere din partid fiind făcută de Olguţa Vasilescu, Paul Stănescu şi Cătălin Rădulescu. Zgonea a intrat în conflict cu Liviu Dragnea şi cu restul conducerii PSD după ce Dragnea a fost condamnat definitiv în dosarul "Referendumul".

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net