Dovada că Dragnea a spus despre corupție că e o porcărie, publicată de jurnaliștii elvețieni

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea Foto: arhivă Click!
Liviu Dragnea Foto: arhivă Click!

Joi, 2 februarie, după ședința Comitetului Executiv al PSD, Liviu Dragnea și premierul Sorin Grindeanu au ieșit la declarații. Președintele Camerei Deputaților a vorbit despre proteste, despre faptul că ordonanța de modificare a Codurilor Penale nu va fi restrasă și despre Klaus Iohannis, despre care a spus că este autorul moral al incidentelor de miercuri seară, 1 februarie, din Piața Victoriei.

Unul dintre reporterii prezenți în sală i-au atras atenția asupra unui fragment audio făcut public de postul de radio elvețian SRF, în care Dragnea spune că subiectul corupției e "o porcărie", dar președintele social-demicraților a negat și, mai mult decât atțt, a spus că vorbele i-au fost editate și alipite în așa fel încât să se ajungă la asemenea frază.

Urs Bruderer, jurnalistul cu care Dragnea a stat de vorbă la radioul elvețian, a publicat înregistrarea audio needitată. "Colegii români îmi spun că șeful PSD, Liviu Dragnea, ar fi insinuat public că Radioul Public Elvețian reprezintă știri false. Să spunem că are probleme în a-și aminti propriile cuvinte. Aveți aici citatul needitat de la sfârșitul discuției noastre despre PSD, corupție și viitorul României", a scris Urs Bruderer.

În înregistrare se aude Liviu Dragnea când spune: "Nu-mi place genul acesta de dezbatere politică. Vreau să discut despre program, despre viitorul României, nu despre asemenea prostii: corupție, Rusia, tipul acesta de lucruri."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
capsuni freepik jpg
primul teatru oravita jpg
Mihail Sadoveanu (© Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" Cluj / Wikimedia Commons)
image png
weekend distractie jpeg
image png
buletin jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net