DOSAR Prostituate de lux: Trei proxeneţi au fost reţinuţi

Ultima actualizare:

    Bărbaţii ofereau prostituate de lux oamenilor potenţi financiar din MehedinţiFoto Adevarul
Bărbaţii ofereau prostituate de lux oamenilor potenţi financiar din MehedinţiFoto Adevarul

După mai bine de 8 ore de audieri, procurorii DIICOT Mehedinţi au emis un mandat de arestare pentru 24 de ore pe numele a trei proxeneţi implicaţi într-un dosar cu prostituate de lux.

După o monitorizare de doi ani a unei reţele de prostituate de lux, poliţiştii din Drobeta Turnu Severin au înaintat procurorului DIICOT dosarul în care peste 60 de persoane au fost audiate, iar numărul lor nu se opreşte aici.

Surse din rândul anchetatorilor spun că printre clienţii fetelor se numără politicieni locali, primari, viceprimari, avocaţi de succes, oameni de afaceri dar şi poliţişti.

Doi dintre presupuşii proxeneţi, cu vârste cuprinse între 47 şi 57 de ani, sunt oameni de afaceri din Drobeta Turnu Severin, iar cel de-al treilea este proprietarul unei pensiuni din Băile Herculane. În acelaşi dosar urmează să fie audiat, în cursul serii de miercuri, şi un avocat din Drobeta Turnu Severin, despre care anchetatorii susţin că ar face parte din reţeaua de proxenetism. De la domiciliile suspecţilor din dosarul cu prostituate de lux au fost ridicate, înaintea audierilor, mai multe calculatoare, unde suspecţii aveau fotografii cu tinerele pe care le exploatau. Potrivit anchetatorilor, aceştia sunt suspectaţi că racolau fete din liceele din Drobeta Turnu Severin, pe care apoi le exploatau sexual, informează mediafax.ro.

25 de prostituate de lux au fost plasate clienţilor

Potrivit unor surse judiciare apropiate anchetei, un număr de 25 de tinere, unele minore, au fost plasate unor lideri ai administraţiei locale din DrobetaTurnu Severin, unor avocaţi şi unor poliţişti din judeţul Mehedinţi.

Un primar din Mehedinţi, printre clienţii care voiau prostituate de lux

Aceleaşi surse au arătat că un primar din Mehedinţi ar fi oferit suma de 1.000 de lei unei prostituate de lux care i-a fost plasată şi care, îmbrăcată în costum de crăciuniţă, ar fi dansat lasciv în faţa acestuia, fără să întreţină însă raporturi sexuale cu edilul. Reţeaua a fost monitorizată din anul 2013, atât cu tehnică de supraveghere internă, cât şi externă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net