Dosar penal pentru jandarmul aflat în bar când a fost bătută salvamontista

Ultima actualizare:

    Camerele de supraveghere  demonstrează că jandarmul  Sorin Moldovan nu  a intervenit în conflict
Camerele de supraveghere demonstrează că jandarmul Sorin Moldovan nu a intervenit în conflict

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Hunedoara a sesizat Parchetul Militar Timişoara referitor la incidentul în care a fost implicat şi jandarmul Sorin Moldovan, care nu a intervenit pentru a aplana un conflict izbucnit într-un local din Straja, în urma căruia o salvamontistă a fost bătută de un recidivist.

«Am înregistrat în penal un dosar cu privire la incidentul respectiv. Acum adunăm toate informaţiile pentru a vedea cum se va desfăşura ancheta pe viitorul apropiat. Încadrarea juridică va fi făcută corect şi întemeiat după ce la dosar vor fi depuse documentele solicitate deja din teritoriu. Probabil că în această săptămână vom şti care va fi situaţia juridică”, a declarat Cătălin Piţu, prim-adjunctul procurorului şef al Parchetului Militar Timişoara.

El a adăugat că jandarmul Sorin Moldovan va fi dus la Timişoara pentru a fi audiat, cel mai probabil săptămâna viitoare, după ce procurorii Parchetului Militar vor studia probele.

Jandarmul Sorin Moldovan se afla la masă cu Sorin Palesică şi nu a intervenit când acesta i-a dat doi pumni Mirunei, o salvamontistă în vârstă de 21 de ani, pentru că i-ar fi cerut să nu mai facă scandal. După ce a pus-o pe fată la pământ, Palesică a mai bătut doi bărbaţi care au încercat să intervină. Bruta de om, care a mai fost închis după ce a bătut un jurnalist, a fost arestat pentru 30 de zile.

Sorin Palesică  a fost arestat  pentru 30 de zile
Sorin Palesică a fost arestat pentru 30 de zile
image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net