Doi fraţi şi-au băgat vecinul în mormânt din cauza unor animale!

Ultima actualizare:

Conflictul a avut loc acum două zile și a pornit din cauza unor animale pe care unul din agresori, Constantin Dima, în vârstă de 30 de ani, le-a scăpat pe un teren de-al lui Adrian Bordeianu.  Acesta din urmă se afla cu soția la muncile câmpului și i-a cerut socoteală proprietarului animalelor.

După un schimb de replici, Dima a plecat spre casă, însă după câteva minute a revenit împreună cu fratele său Gheorghe, de 19 ani, înarmați cu bâte și l-au luat la bătaie pe Adrian Bordeianu.

După ce i-au aplicat corecția cei doi agresori și-au lăsat victima într-o baltă de sânge și au fugit de la fața locului, spre disperarea soției care a sunat la 112.

Victima a fost transportată la Spitalul municipal Huşi unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral prin agresiune, fisură bază craniu și comă de gradul III, iar ulterior a fost transportat la o unitate medicală din municipiul Iaşi unde a decedat. Asupra celor doi suspecți s-au întocmit dosare penale ei fiind în acest moment în arrest preventive pentru 29 de zile", ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net