Doi bebeluşi, găsiţi congelaţi într-un frigider

Ultima actualizare:

    Trupurile micuţilor au fost duse la Medicina Legală pentru autopsie
Trupurile micuţilor au fost duse la Medicina Legală pentru autopsie

Scene de groază la Galaţi! O femeie a născut acasă doi copii gemeni, apoi, ca să scape de ei, i-a băgat la frigider. Totul a ieșit la iveală după ce mamei i s-a făcut rău. Medicii chemaţi în ajutor de iubitul ei nu au putut să o salveze. Au avut parte însă de un adevărat șoc: au găsit nou-născuții morți, în frigider.

O femeie, de etnie romă, şi-a ascuns sarcina luni de zile, iar când i-a venit sorocul a născut singură acasă. Potrivit România TV, după ce și-a adus copiii pe lume, i-a băgat într-o pungă, în frigider.

La câteva ore după i s-a făcut rău, concubinul său a sunat după ajutor. Medicii au găsit-o pe femeie în stop cardiorespirator şi nu au mai reuşit să o salveze. Când au întrebat de bebeluşi, salvatorii au avut un şoc.

"Am solicitat să consultăm şi nou născuţii. Tatăl ne-a condus într-o altă încăpere de unde a scos din frigider un sac menajer şi ni l-a prezentat", a declarat medicul Liviu Călin.

Criminaliştii încearcă acum să afle ce s-a întâmplat exact. Deocamdată au deschis un dosar de pruncucidere.

"S-a început in rem urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere a nou-născutului de către mamă", a declarat procurorul Vlad Grigorescu.

Liderul romilor din Galaţi şi vecinii susţin că femeia, care mai avea 6 copii, era o mamă model și nu înțeleg ce a determinat-o să-și omoare pruncii.

"Să-i ascunzi în frigider, e o chestiune pe care n-am mai întlânit-o niciodată. Sunt probleme legate de tulburare de discernământ imediat după naştere, aşa cum se semnalează în pruncuciudere. M-aş disocia într-o anumită măsură şi de depresia post, faptul că a ascuns sarcina. Aceste aspecte duc la premeditări", a spus Tudorel Butoi, psiholog criminalist.

Medicii legişti urmează să facă autopsia și să stabilească dacă bebeluşii s-au născut morți sau au fost ucişi. În plus, ei trebuie să stabilească dacă iubitul femeii a avut vreo implicare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net