Doi baschetbalişti americani, înjunghiaţi pe o terasă din Brăila. Unul dintre ei are plămânul perforat

Ultima actualizare:

    Cei doi baschetbalişti au fost implicaţi într-o altercaţieFoto: debraila.ro
Cei doi baschetbalişti au fost implicaţi într-o altercaţieFoto: debraila.ro

Un atac sângeros a avut loc în Brăila. Doi baschetbalişti de origine americană, jucători la clubul Cuza Sport, au fost atacaţi în noaptea de 15 septembrie cu sticle şi cu un cuţit atunci când se aflau la o terasă din centrul oraşului.

UPDATE 14:50: Baschetbalistul Darrel Bowie, înjunghiat la Brăila, transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca din Bucureşti

Baschebaliştii Darrel Bowie si Joseph McClain, de la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din municipiul Brăila. Victimele au fost transportate la spital, iar poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Unul dintre sportivi a fost rănit destul de grav, având unul dintre plămâni perforat, potrivit digi24.ro.

”În jurul orei 2.00, doi cetăţeni americani au intrat într-un conflict spontan cu alte persoane aflate pe terasa unui bar din Brăila. În timpul conflictului, cei implicaţi şi-au aplicat lovituri, în final cei doi cetăţeni americani fiind înjunghiaţi. Se pare că este vorba despre un cuţit”, a declarat Geanina Niculae, din partea IPJ Brăila, citată de News.ro. Până la această oră nu se cunoaţte cu exactitate numărul celor care au fost implicaţi direct în conflict, iar poliţiştii vizionează imaginile surprinse de camerele de suăraveghere aflate în zona în care a avut loc incidentul. 

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Brăila au declarat, pentru News.ro, că sportivii care au ajuns la spital aveau multiple plăgi, produse cel mai probabil prin înjunghiere cu un obiect ascuţit. ”Este vorba despre doi pacienţi, unul de 24 de ani, altul de 26 de ani, victimele unor agresiuni. Cel de 26 de ani are plăgi toracice penetrante, cel de 24 de ani multiple plăgi penetrante abdominale şi toracice. S-a intervenit chirurgical, acum se află la Terapie Intensivă, echilibraţi”, a declarat dr. Alina Neacşu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Brăila. Starea sportivului de 24 de ani este una mai gravă, fiind posibilă transportarea sa la Bucureşti pentru primirea ajutoruli medical necesar. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net