Doi adolescenți au înșelat zeci de persoane, pe Internet

Ultima actualizare:
inselati pe internet jpeg

Trei persoane, între care doi adolescenţi de 16 şi 17 ani, sunt cercetate de poliţiştii din Buzău, fiind acuzate că au înşelat zeci de persoane prin postarea pe Internet de anunţuri privind vânzarea de viţei. Oamenii plăteau aconturi între 150 şi 1.000 de lei fără însă să primească animalele.

Un tânăr de 23 de ani din Râmnicu Vâlcea şi doi adolescenți de 16 și 17 ani din municipiul Buzău sunt acuzaţi că au înșelat zeci de persoane după ce au postat pe Internet anunţuri privind vânzarea de viţei, informează Mediafax.

Poliţiştii au stabilit că, începând cu luna mai 2014, adolescenţii ar fi postat pe două site-uri anunţuri privind vânzarea de viţei, livrarea animalelor fiind condiţionată de achitarea unui acont.

Cei doi ar fi fost contactaţi de cel puțin 35 de persoane din mai multe judeţe care, prin intermediul unui serviciu de transfer rapid de bani, ar fi trimis sume cuprinse între 150 şi 1.000 de lei pentru tranzacţiile încheiate doar telefonic, fără a primi animalele promise.

Banii ar fi fost trimişi pe numele unor membri ai familiei celor doi adolescenţi sau pe numele tânărului de 23 de ani, acesta din urmă fiind prezentat victimelor drept persoana care urma să transporte animalele.

Valoarea totală a prejudiciului este estimată la 11.000 de lei, scrie Mediafax. Persoanele înşelate provin din 18 județe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net