Doctoriţă filmată în timp ce refuză să consulte un copil bolnav

Ultima actualizare:
Daniel Negoiţă, tatăl copilului
Daniel Negoiţă, tatăl copilului

Caz revoltător la Spitalul "Anton Cincu" din Tecuci, judeţul Galaţi. Doctoriţa de garda a fost filmată în timp ce refuza să consulte un copil de 9 ani. Aceasta le-a spus părinţilor că e supărată pe ei, pentru că o evitaseră în trecut şi pentru că au mers şi la alt doctor.

Doctoriţa Mivileanu, în vârstă de 65 de ani, a refuzat să consulte un copil, deşi era de gardă, iar băiatul prezenta semne clare de boală, ce impuneau intervenţia de urgenţă: febră, dureri, vărsături.

Dialogul dintre părinţi şi cadrul medical a fost înregistrat cu telefonul mobil de un prieten de familie cu cei doi, iar filmarea a fost postată pe youtube. Incidentul s-a întâmplat în ziua de Paşti, iar explicaţiile doctoriţei sunt halucinante.

Dialogul dintre părinţi şi doctoriţă

Medic: "Ce doriţi?"Părinte: "Bună ziua, doamnă doctor!"Medic: "Nu 'bună ziua', ce doriţi?"Părinte: "Să-mi consultaţi copilul. De ce refuzaţi?"Medic: "Nu vi-l consult. Pentru obrăznicia doamnei, nu vi-l consult."Părinte: "Care obrăznicie?"Medic: "Obrăznicie."Părinte: "Care?"Medic: "Care a făcut-o."Părinte: "Am intrebat de ce nu-mi consult copilul."Medic: "Pentru că sunteţi orgolioşi, că vă cunosc foarte bine. Am văzut de la naştere copilul ăsta."Părinte: "Şi ce s-a intamplat?"Medic: "Şi nu vreau să-l mai văd."Părinte: "De ce?"Medic: "Uite de-asta."

Aceasta argumentat că părinţii au mers cu copilul şi la alţi medici, iar acest lucru ar fi deranjat-o deoarece era medicul minorului încă de la naştere.

Ce spune tatăl copilului


    Daniel Negoiţă, tatăl copiluluifoto: stirileprotv.ro
Daniel Negoiţă, tatăl copiluluifoto: stirileprotv.ro

„Copilul se simţea foarte rău, iar când i-am spus asistentei să o cheme pe doamna doctor, aceasta a refuzat. Stătea pe telefon şi a început să o jignească pe soţia mea. I-a spus că e nesimţită că oricum nu cheamă pe nimeni şi nu o să vină nimeni. În cele din urmă a venit doamna dr. Movileanu Adriana care a refuzat categoric să ne consulte copilul. Ni s-a spus să mergem să ni-l consulte cine l-a mai consultat şi până acum. Adica un alt doctor, pentru că doamna are o vârstă şi nu mai profesează cum trebuie”, a declarat Daniel Negoiţă, tatăl copilului, potrivit adevarul.ro.

Doctoriţa şi-a făcut cerere de retragere din activitate

Chemată de conducerea spitalului din Tecuci să dea socoteală pentru refuzul de a-şi face datoria, doctoriţa Movileanu a făcut cerere de retragere din activitate. Ea era deja pensionară, dar făcea în continuare gărzi din cauza lipsei de personal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net