Doar 27 de români au bonul câştigător la loteria fiscală

Ultima actualizare:

    Primele informaţii ale celor care au plătit cu cardul arată că puţini români au cheltuit 509 lei pe data de 1 iunie
Primele informaţii ale celor care au plătit cu cardul arată că puţini români au cheltuit 509 lei pe data de 1 iunie

Puţini câştigători la ultima extragere! Şi asta pentru că duminică (19 iulie) s-a tras o sumă mare: 509 lei din data de 1 iunie. Premiul s-ar putea împărţi între doar 27 de cumpărători.

Au pus bon pe bon şi au aşteptat cu sufletul la gură următoarea extragere. Din păcate, fără prea mult succes. La cea de-a treia tragere pe anul acesta, care a avut loc duminică, din suflantă a ieşit un număr mare: 509. Cum nu mulţi români îşi permit să cheltuiască o dată atâţia bani, şi câştigătorii vor fi puţini. Sunt doar 27 de posibili norocoşi care au făcut în data de 1 iunie cumpărături cu cardul VISA. Ei ar putea împărţi premiul de un milion de lei pus la bătaie de Ministerul Finanţelor.

Potrivit celor de la VISA, pe un bon câştigător, în valoare de 509 lei şi 62 de bani, se regăsesc numai alimente, gen ulei, zahăr, portocale. Un alt client şi-a cumpărat ulei, zahăr şi cafea. Dacă ar rămâne doar cei 27 de norocoşi, valoarea bonului le poate aduce la fiecare aproximativ 37.000 de lei.

Totodată, aflăm de la VISA că suma câştigătoare a fost cheltuită în data de 1 iunie de şapte clienţi ai unui singur hypermarket.

Regulamentul spune că premiul se împarte la cel mult 100 de câştigători, doar dacă au păstrat bonul şi îl înregistrează în termen de 30 de zile la administraţia fiscală de care aparţine.

”Până acum, nu a venit nimeni cu bonul. Suma e mare. E posibil ca cei care au plătit cu cardul să nu fi păstrat bonul de casă. În cazul acesta, vor fi două posibilităţi: ori reportăm câştigul pentru extragerea viitoare, ori vom organiza extragere ocazională”, au declarat, pentru Click!, surse din cadrul Ministerului de Finanţe.

Dacă va fi aleasă prima variantă, pe 16 august, atunci când se vor extrage bonurile aferente lunii iulie, premiul pus în joc va fi dublu, de două milioane de lei.

Click! spune:

Până acum au avut loc trei extrageri la Loteria Fiscală, dintre care două ocazionale şi una lunară, cea din 19 iulie. În aprilie a fost declarat câştigător bonul de 6 lei din 7 februarie, iar în iunie bonul de 135 de lei din 23 mai. Finanţele au plătit recent premiile pentru prima extragere, câte 56 de lei pentru 17.837 bonuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net