A dispărut în munţi după condamnare

Ultima actualizare:

    Salvamontiştii din Neamţ  caută o notăriţă din Iaşi pe care  o aşteaptă opt ani de închisoare. Ea a anunţat că se va sinucide
Salvamontiştii din Neamţ caută o notăriţă din Iaşi pe care o aşteaptă opt ani de închisoare. Ea a anunţat că se va sinucide

Parcă a înghiţit-o pământul! După ce a fost condamnată recent de Curtea de Apel Bucureşti la opt ani de închisoare cu executare, Lidia Vieru, o notăriţă din Iaşi, a lăsat un bilet de adio şi a plecat în munţi. Maşina ei a fost găsită în staţiunea Durău, iar Salvamont Neamţ a pornit în căutarea notăriţei.

Gândul că o aşteaptă ani grei de temniţă a făcut-o pe o notăriţă din Iaşi să anunţe că îşi va pune capăt zilelor. Pentru că sentinţa de opt ani cu executare, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti, nu e definitivă, Lidia Vieru se afla în libertate, aşa că a decis să acţioneze. Femeia a primit această pedeapsă într-un dosar privind fraude imobiliare, în care a fost implicat şi Mihai Sabaiduc, primarul comunei ieşene Dumeşti.

simeon stalpnicul png

La finalul săptămânii trecute, copiii notăriţei au descoperit un bilet de adio semnat de femeie, în care aceasta îşi anunţa sinuciderea, scrie adevarul.ro. A fost înştiinţată imediat Poliţia, care a demarat o investigaţie. Din informaţiile de până acum, se pare că Lidia Vieru a plecat din Iaşi cu un autoturism Toyota RAV 4, de culoare gri, cazându-se la Hotelul Bistriţa din Durău. Notăriţa a predat camera sâmbătă dimineaţă, iar din acel moment s-a făcut nevăzută. “Salvamont Neamţ a început, împreună cu postul de Poliţie Ceahlău, o primă acţiune de verificare a drumurilor forestiere din interiorul Parcului Naţional Ceahlău, dar şi pe malul lacului Izvorul Muntelui”, au anunţat reprezentanţii Salvamont Neamţ.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net