Directoarea unei școli din Galați, acuzată că a agresat doi elevi

Ultima actualizare:

    Directoarea şcolii din Galaţi i-ar fi bătut pe doi dintre eleviFoto: Click!
Directoarea şcolii din Galaţi i-ar fi bătut pe doi dintre eleviFoto: Click!

Directoarea unei școli din județul Galați este acuzată că a agresat doi elevi pe motiv că aceştia nu s-ar fi pregătit cum trebuie pentru ora de istorie la care fusese inspecție, însă cadrul didactic susține că aceştia s-au lovit între ei, Inspectoratul Şcolar Judeţean anunțând că va face o anchetă.

Șeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi, Mioara Enache, a declarat că luni la Şcoala numărul 1 din localitatea Adam va fi declanșată o anchetă după ce, vineri seară, reprezentanții ISJ au fost sesizați că la unitatea de învăţământ a avut loc un incident în care a fost implicată directoarea, potrivit mediafax.ro.

Potrivit primelor informaţii deţinute de conducerea ISJ Galaţi, părinţii a doi elevi au acuzat-o pe directoarea școlii că i-ar fi agresat pe copii pe motiv că aceştia nu s-ar fi pregătit cum trebuie pentru ora de istorie la care joi fusese inspecţie.

Directoarea şcolii a recunoscut că vineri seară a avut loc un incident, însă nu i-a agresat pe elevi, ci doar ”s-a enervat” pentru că aceștia nu se pregătiseră pentru ora de istorie, susținând că de fapt copiii s-au lovit între ei.

"Indiferent de ceea ce se întâmplă, ca profesori nu avem voie să ne enervăm. Vom demara o anchetă luni la această şcoală pentru a stabili dacă se confirmă acuzaţiile care i se aduc doamnei directoare. Vom vedea ce spun toate părţile. În funcţiile de cele constatate vom lua măsurile care se impun", a declarat inspectorul şef Mioara Enache.

În plus, conducerea ISJ Galaţi a aflat că ar exista un conflict mai vechi între directoarea școlii din localitatea Adam şi câteva profesoare, lucrurile culminând cu acest incident.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net