Dezvăluiri uimitoare despre criminala de la metrou. Mânca la restaurant și juca la păcănele

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Noi detalii ies la iveală despre trecutul obscur al Magdalenei Șerban, femeia care a ucis o tânără de 25 de ani după ce a împins- în fața metroului și a încercat același lucru cu o altă fată, în vârstă de 22 de ani.

Magdalena Șerban, ucigașa de la metrou, își juca banii la păcănele și mânca la restaurant. Dezvăluirile au fost făcute de oamenii care o cunoșteau, de la magazinele din Gara de Nord, unde ar fi lucrat o perioadă femeia. 

"Aici a stat maxim, cel mult 3 saptamani, o luna. Am intrat în panică atunci când am aflat ce a făcut. Nouă nu ne-a povestit nimic, decât că a venit din Spania și nu are unde să doarmă. Nu o vedea nimeni decât seara foarte târziu și dimineața când pleca. N-a stat cu chirie, au primit-o așa, de amărăciune. Au zis, las-o, că-i amărâtă, doarme prin gară. Avea o figură, mai așa, dar am crezut că poate e rușinoasă. Niciodată nu cumpăra nimic altceva decât cafea și juca la aparate. Banii pe care îi juca spunea că i-a câștigat în Spania. A întrebat-o cineva de ce nu-și cumpără de mâncare. A spus că mănâncă la restaurant. Spunea că i s-a blocat un card și nu știe cum o să-și găsească chirie că i s-au blocat banii în Spania. Stătea, așa, pe gânduri, dar ce avea ea în cap, de unde să știm noi. Mergea numai cu capul în jos, tot timpul singură", a spus o persoană care a cunoscu-o, pentru Observator

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net