Dezvăluiri dureroase despre Ana Maria, micuța solistă de 10 ani care a murit în Sâmbăta Mare

Ultima actualizare:

    „Ana a câștigat mute premii, era un copil cu zâmbetul pe față și își ajuta colegii la nevoie”Foto: Captură Youtube
„Ana a câștigat mute premii, era un copil cu zâmbetul pe față și își ajuta colegii la nevoie”Foto: Captură Youtube

Ana Maria Gheorghițoaia, micuța cântăreață de muzică populară, a intristat o națiune întreagă atunci când s-a stins din viață în Sâmbăta Mare, la doar 10 ani, din cauza unei encefalite acute.

Profesorul ei de canto, Gore Burlan, se numără printre persoanele cărora nu le vine să creadă ceea ce s-a putut întâmpla și a decis să povestească, cu tristețe în suflet, detalii din viața micuței. Ana Maria a impresionat toți fanii muzicii populare cu talentul ei și pe 2 aprilie câștigase locul întai la un concurs. “Ultimul său concurs a fost pe 2 aprilie și sincer și acum îmi vine să plâng. A câștigat premiul 1, premiu pe care nu am putut să i-l dăm, pentru că atunci au fost mulți copii, urmând ca după vacanță să le facem decernarea premiilor la toți copiii. Regret că nu îi mai putem da premiul Anei. A fost un copil pe care și l-ar fi dorit orice părinte, silitoare elegantă, optimistă”, a declarat profesorul.

Tot în ziua de 2 aprilie, fetița a fost dusă de urgență la spitalul Rovinari. Ea a stat în comă mai multe zile, după ce medicii i-au prescris un tratament pentru o posibilă viroză. Abia mai târziu a fost diagnosticată cu encefalită, după ce micuța intrase în convulsii. Atunci a fost mutată la spitalul Marie Curie din capitală, unde a și murit, sâmbătă.

Potrivit profesorului, Ana Maria era un copil mereu zâmbitor și pozitiv, și de asemenea foarte muncitor. „Este greu să vorbeşti de un copil la trecut. A fost fetiță deosebită. Acum 5 ani am întâlnit-o a Clubul Copiilor Rovinari și a dorit să se înscrie la cursuri de muzică ușoară la clasa mea. Am înscris-o și mi-am dat seamă că are talent nativ, iar după trei ani a solicitat să se înscrie la clasa de folclor, unde a reușit să-i depășească pe toți copiii. Treptat a ajuns la grupa de elită care ne reprezenta ansamblul și instituțiile. Ana a câștigat mute premii, era un copil cu zâmbetul pe față și își ajuta colegii la nevoie”, a spus Gore Burlan îndurerat, pentru România Tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net