Dezmăț total de Revelion. Sex pe apucate în noaptea dintre ani

Ultima actualizare:

    Femeile care vin singure la Revelionul Sexului plătesc 300 de lei pentru a se lăsa „agățate”
Femeile care vin singure la Revelionul Sexului plătesc 300 de lei pentru a se lăsa „agățate”

Cel mai cunoscut club de swingeri din România promite de Revelion o orgie în toată regula celor care fac o pasiune din schimbarea partenerului pentru sex. Attraction Club organizează și în acest an o petrecere ieșită din comun în noaptea dintre ani. Dacă te pasionează sexul extrem și îți place să dai „share” când vine vorba de partenerul de viață, iată cât te costă distracția de Anul Nou.

Administratorii clubului de swingeri Attraction Club din Capitală surprind din nou. Petrecerea de Revelion din acest an va fi cel puțin la fel de deocheată ca și cea de anul trecut. Revelionul Sexului începe la ora 21.00 și e pigmentat cu show-uri erotice, surprize fierbinți, mâncare, șampanie și permis la sex nebun cu oricine îți cade la inimă sau în așternut. Femei și bărbați își dau întâlnire pe 31 decembrie purtați de dorințele lor carnale excentrice, pentru a-și pune în practică cele mai arzătoare fantezii.

Pentru a avea acces la marea orgie de Anul Nou cuplurile trebuie să plătească câte 1.000 de lei. Dacă vor și cazare la hote, mai scot din buzunar 220 de lei. O femeie care vine neînsoțită la petrecere va plăti 300 de lei, în timp ce un bărbat aflat „la vânătoare” de parteneră de sex are de achitat 800 de lei. În schimbul acestor bani, administratorii localului promit o seară memoabilă, sex fără restricții, dar și mâncare și băutură. Biletele se pot rezerva direct pe site-ul clubului, în rețeaua Eventim, prin transfer bancar, direct la club sau în numerar la orice sucursală a Băncii Transilvania.

image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net