Dezbrăcat şi cu cuţitul în mână a vrut să violeze trei femei

Ultima actualizare:

    Alexandru Rusu  a mai stat în  puşcărie pentru  trafic de persoane  şi proxenetism
Alexandru Rusu a mai stat în puşcărie pentru trafic de persoane şi proxenetism

Scene de o violenţă extremă s-au petrecut în apartamentul din Mihai Bravu, Ploieşti, unde Mariana, o tânără de 36 de ani, a fost ucisă cu sânge rece chiar de cel care urma să-i devină soţ.

Crima s-a petrecut în seara zilei de 12 februarie. În motivarea instanţei care a decis arestarea preventivă a lui Alexandru Rusu (30 de ani) se arată că două tinere, prietene ale Marianei, au mers la domiciliul femeii, acolo unde locuia de doar o lună şi Alexandru. În locuinţă se mai aflau şi cei doi copii minori ai victimei.

„Au consumat băuturi alcoolice până în jurul orei 04.30. La un moment dat, Rusu Alexandru Ştefan a început să le facă avansuri sexuale celor două invitate, însă a fost respins de acestea, fapt care l-a înfuriat”, scrie în motivare. Iar de aici s-a dezlănţuit Iadul. Bărbatul a chemat-o pe iubita sa în bucătărie, unde a început cearta. Scandalul a degenerat, Mariana fiind lovită până a rămas inconştientă. A fost adusă la viaţă de cele două prietene, care au stropit-o cu apă şi au dus-o în dormitor. Era speriată, respira greu şi era lovită în zona capului.

Cu ea a rămas doar una dintre fete. După un timp, Alexandru a intrat în cameră, dezbrăcat complet şi a încercat iar să întreţină relaţii sexuale cu prietena Marianei. Aceasta s-a împotrivit, fapt pentru care a fost lovită şi ea cu pumnii şi picioarele. Fata a reuşit să scape de agresor şi să încuie uşa dormitorului.

Dar bărbatul nu s-a oprit. S-a întors cu un cuţit de bucătărie în mână şi a forţat uşa. “După ce a intrat în cameră, Rusu Alexandru Ştefan, a tras-o de păr pe G.A, prietena Marianei, a lovit-o cu pumnii şi picioarele şi i-a spus că o va omorî.


    Mariana a fost înjunghiată mortal
Mariana a fost înjunghiată mortal

Mariana a strigat să o lase în pace, iar Rusu Alexandru Ştefan s-a întors spre ea şi a lovit-o cu palma peste faţă, ridicând totodată cuţitul cu intenţia de a o lovi”. Acesta este momentul în care prietena Marianei a fugit din apartament, iar în timp ce se afla pe scările blocului a auzit-o pe Mariana ţipând ca din gură de şarpe. Pe hol s-a ciocnit de cei doi copii ai victimei, pe care-i trezise scandalul. De afară, a sunat la 112. Prea târziu însă pentru biata Mariana!Pe 14 februarie, Alexandru Rusu s-a predat autorităţilor. Magistraţii au decis arestarea sa preventivă, fiind acuzat de omor.

Taximetristul reţinut pentru tentativă de omor ducea o viaţă dublă

Andrei Şovăială, taximetristul care a dus o viaţă dublă timp de mai mulţi ani, a fost reţinut joi, 16 februarie, de procurori pentru tentativă de omor, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bărbatul are 47 de ani şi a vrut să-şi omoare iubita ca-n filme: a tăiat furtunul sistemului de frânare a maşinii pe care o conducea femeia, scrie news.ro. Povestea lui de viaţă este însă incredibilă. Bucureşteanul era însurat, dar avea şi o amantă, Carmen (37 de ani), şi locuia cu ambele în case diferite. Pe Carmen a minţit-o ani de zile că este şofer de TIR şi de aceea lipseşte atât de mult de acasă. Abia în octombrie 2016, femeia a aflat că iubitul ei este însurat şi trăieşte cu nevasta tot în Bucureşti. După ce l-a anunţat că relaţia lor a luat sfârşit, bărbatul a început s-o terorizeze şi pe ea, dar şi pe familia ei. (G.V.)

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net