Detalii şocante în cazul accidentului în care a fost implicat fiul lui Nicolae Guţă

Ultima actualizare:

Fiul manelistului Nicolae Guţă a fost implicat marţi seara într-un grav accident de circulaţie. Maşina în care se afla a intrat într-un cap de pod în această seară, iar Nicu Guţă a ajuns la spital.

Două persoane au fost rănite într-un accident petrecut marţi seara, la Drăguţeşti. Una dintre victime este Nicu Guţă, fiul în vârstă de 24 de ani al manelistului Nicolae Guţă.

Pentru scoaterea victimelor a fost nevoie de descarcerare.Acestea  erau constiente si au fost transportate la spital. Accidentul s-a produs din cauza șoferului care a depășit un alt autoturism, după care a mers aproximativ 10 metri în rigolă și s-a oprit într-un cap de pod.

Ofiţerii de la Crimă Organizată se implică în ancheta accidentului. Potrivit unor surse, în maşină ar fi existat droguri, informează România TV.

Informaţia potrivit căreia în maşină s-ar fi aflat droguri a fost furnizată de un localnic din Drăguţeşti. El le-a transmis poliţiştilor de la Rutieră că unul dintre răniţi când a fost scos din maşină ar fi spus să fie cu atenţie să ia şi drogurile şi să le ascundă. Imediat au fost alertaţi ofiţerii de la Crimă Organizată şi Laboratorul Mobil de Criminalistică pentru recoltare de probe.

Maşina a fost atent verificată la locul accidentului, dar în final anchetatorii au decis să ridice autoturismul pe platformă pentru cercetări amănunţite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
valuri de 10 metri frutuna pe mare jpeg
ed dwight profimedia jpg
bucuresti jpg
traian basescu
image png
Fontana di Trevi FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net