Detalii despre cum va repara Volkswagen maşinile cu probleme

Ultima actualizare:

    Intervenţia în service va dura cel mult  o oră. Rechemările vor începe în ianuarie
Intervenţia în service va dura cel mult o oră. Rechemările vor începe în ianuarie

Volkswagen nu va acorda despăgubiri băneşti în Europa, dar va oferi totuşi soluţiile tehnice pentru rechemarea în service a maşinilor cu probleme. Mii de şoferi sunt vizaţi în scandalul emisiilor trucate!

Peste 100.000 de români vor merge din ianuarie cu autoturismele în service în acest scandal fără precedent de pe piaţa auto. În SUA, producătorul auto Volkswagen va oferi fiecărui proprietar despăgubiri de circa 1.000 de dolari, după ce a recunoscut că a folosit un soft care păcălea consumul real de carburant şi emisiile de noxe. Europenii nu vor avea parte de despăgubiri, dar vor fi chemaţi în service pentru remedierea hibelor.

Potrivit Volkswagen, reparaţiile vor dura, în medie, între 30 de minute şi o oră şi vor consta în instalarea unui convertor, pentru maşinile cu motor diesel de 1,6 litri, şi o actualizare de soft, în cazul motorizării 2,0 litri. Pentru cele cu motoare diesel de 1,2 litri nu a fost anunţată soluţia. Volkswagen spune că, după aceste operaţiuni, maşinile vor avea emisii de noxe conforme cu normele europene, informează hotnews.ro. Problema este că Volkswagen nu poate garanta că intervenţiile în service nu vor afecta performanţele maşinilor.

Click! spune

Pe plan mondial sunt afectate 11 milioane de maşini care urmează să fie rechemate: 5 milioane de maşini Volkswagen, 2,1 milioane Audi, 1,2 milioane Skoda, 700.000 Seat, 1,8 milioane de vehicule comerciale VW şi alte 200.000 din restul mărcilor din grup. În România, scandalul Volkswagen afectează 105.000 maşini.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Tudor Arghezi
cutremur napoli jpg
slabire medicament cura   foto pixabay jpg
sfintii imparati constantin si mama sa elena images jpeg
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net