Descoperă Delta Dunării în mini-vacanța de 1 Mai

Ultima actualizare:

    Foto: Mădălina Isar
Foto: Mădălina Isar

Ultimul ținut cu adevărat sălbatic al Europei, Delta Dunării este casa a peste 5000 de viețuitoare rare și constituie un adevărat muzeu ecologic ce poate fi explorat alături de cei dragi cu prilejul mini-vacanței de 1 mai. Profită de reducerile de până la 50% și rezervă acum un sejur de 5 zile la Gulliver Delta Resort 3* din Uzlina.

Oferte speciale de vacanță!

Începutul sezonului estival, marcat prin Ziua Muncii aduce tarife speciale la vacanțele Delta pentru Seniori, de la Gulliver Delta Resort 3*. Pachetele turistice includ 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales, transport autocar București și transfer cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol.

Poziționat ideal pe o limbă de pământ împrejmuită de ape ca smaraldul, la confluența dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina, Gulliver Delta Resort 3* îți rezervă momente de vacanță memorabile într-un ținut liniștit și luxuriant, dar în confortul facilităților moderne.


    Foto: Mădălina Isar
Foto: Mădălina Isar

Familiile cu copii sau seniorii în căutare de liniște se pot relaxa în grădina cu salcii de care stau agățate hamace, la pescuit de pe pontoane sau la piscina împrejmuită de șezlonguri cu umbreluțe. Copiii găsesc aici un loc de joacă amenajat cu tobogane, leagăne și balansoare, dar și un mini-teren de fotbal.

Excursii cu barca în descoperirea paradisului

În zilele active, când vrei să explorezi acest paradis al naturii poți alege o excursie opțională cu barca de la Gulliver Delta Resort 3*. Aventurează-te pe dunele de nisip de la Pădurea Letea în căutarea cailor sălbatici sau descoperă plajele virgine de la Sulina și Sfântu Gheorghe. La fel de interesantă poate fi o sesiune de observare a păsărilor sălbatice. În Delta Dunării trăiesc peste 300 de specii de păsări, reprezentând circa 80% din avifauna României.

Poți savura farmecul Deltei Dunării și la asfințitul soarelui, prilej de a descoperi pe îndelete acest ținut de o frumusețe unică la o plimbare cu barca pe canalele mozaicate cu lotuși și nuferi.

Dacă vrei să descoperi frumoasele tradiții lipovenești în vacanța de 1 Mai, poți participa la o Petrecere Lipovenească întreținută de un ansamblu de dansatori locali, cu muzică dobrogeană și gustări alese.

Ofertă Specială 1 Mai în Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 3*, Uzlina

*Sejur Delta pentru Seniori – tarife de la 649 lei/persoana cazare cu demipensiune /de la 699 lei/persoana cazare cu pensiune completă.

Servicii incluse: 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales, transport autocar București-Murighiol-București, transfer barcă Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscina, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net