Deputatul Ana Birchall sare în ajutorul românilor care se luptă cu băncile

Ultima actualizare:

    Ana Birchall încearcă să-i ajute pe împrumutaţii la bănci să se facă auziţi
Ana Birchall încearcă să-i ajute pe împrumutaţii la bănci să se facă auziţi

În contextul în care trei bănci din România au refuzată să participe la negocierile de grup iniţiate de clienţii care au credite în franci elveţieni, deputatul Ana Birchall anunţă că îi va ajuta pe împrumutaţii nedreptăţiţi.

„Înţeleg că există trei bănci comerciale care refuză să negocieze cu clienţii care au contractat credite în franci elveţieni (n.r. este vorba despre OTP Bank, Bancpost şi Banca Românească). Dacă este aşa, atunci situaţia este foarte gravă, mai ales că însuşi guvernatorul BNR, cât și reprezentanții Asociației Băncilor din România au susţinut public de nenumărate ori, inclusiv în fața Comisiei de buget și finanțe din Camera Deputatilor, că băncile au venit în întâmpinarea clienţilor cu oferte de negociere care să le poată asigura posibilitatea conversiei creditului cu un discount”, a scris Ana Birchall pe pagina ei de socializare.

Deputatul îi îndeamnă pe toţi cei care s-au confruntat cu situaţia indisponibilităţii anumitor bănci de a negocia creditele contractate în CHF să-i trimită pe adresa deputatzorleni@gmail.com o scurtă informare însoțită de copii ale documentelor care atestă refuzul băncilor de a negocia cu clienţii. “Atât cât pot face eu ca și deputat, voi avea la dispoziţie instrumentele necesare pentru a adresa întrebările şi interpelările aferente către instituţiile abilitate pentru a lua măsurile necesare care se impun în asemenea situații. Este corect și echitabil ca povara să fie împărțită între bancă și client și nu lăsată numai pe umerii clienților care nu au nicio vină că rata bancară a crescut exclusiv datorită cursului de schimb valutar”, a mai spus deputatul.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net