Delta Dunării – destinația preferată a familiilor cu copii (P)

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Delta Dunarii a devenit o destinație pentru întreaga familie grație ofertelor speciale de la Gulliver Delta Resort. Pachetele de vacanță pornesc de la numai 474 lei de persoană și includ cazare cu mese tip bufet, transport autocar, transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, la locul de joacă pentru copii și posibilitatea de a pescui de pe pontoanele hotelului.

Poziție spectaculoasă în mijlocul rezervației

simeon stalpnicul png

Gulliver Delta Resort este amplasat armonios în inima deltei în localitatea Uzlina, într-un colț de vegetație luxuriantă, flancat de salcii, papură și nuferi, oferind călătorilor experiențe de vacanță unice.

Întins pe o suprafață de 10.000 metri pătrați, într-un stil autentic dobrogean, dar în același timp modern, hotelul dispune de numeroase facilități. Printre acestea se numără o piscină exterioară de 18×10 metri, înconjurată de sezlonguri și umbreluțe, dar și pontoane perfecte pentru pescuit sau pentru admirat paradisul apelor.

Gurmanzii sunt răsfățați aici, mai ales cei care iubesc peștele. La Gulliver Delta Resort poți încerca borș de pește autentic lipovenesc, gătit la ceaun pe malul Dunării, somn pe pat de legume la cuptor, știucă umplută, crab la proțap, caras pe jar, icre de știucă sau plăcintă dobrogeană, toate servite într-un decor fantastic.

Loc de joacă pentru copii și povești la foc de tabără

Pentru vacanțele în familie, Gulliver Delta Resort reprezintă algerea cea mai inspirată unde ai parte atat de relaxare, cat și de distracție în natură. Copiii se pot distra la locul de joacă amenajat cu leagăne, căsuțe colorate, trambuline și tobogane, în timp ce tu poți să pornești cu barca pe lacuri pentru a admira apusul ce îmbracă delta în cele mai frumoase nuanțe de oranj. După o plimbare prin labirintul de canale brodate de vegetație luxuriantă, ești așteptat la un foc de tabără pe malul Dunării, pentru a te bucura de liniștea întreruptă doar de cantecul brotăceilor și a păsărilor de noapte.

Acest paradis faunistic, Delta Dunării găzduiește peste 300 de specii de păsări sălbatice care reprezintă aproximativ 80% din avifauna Romaniei, printre care circa 1690 de tipuri de plante și cea mai mare suprafață compactă de stufăriș de pe glob, datorită cărora Delta Dunării este poziționată pe locul 3 mondial în ceea ce privește biodiversitatea.

Descoperă lacurile mozaicate, plajele sălbatice și singurele păduri de nisip din țară, în excursii interesante cu barca, de la Gulliver Delta Resort, care te conduce în locuri precum Sulina, capitala piraților, Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa sau Sfantu Gheorghe, unde se întind precum niște perle sălbatice, unele dintre cele mai frumoase plaje din țară.

Oferte Last Minute Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 3*

*Weekend in Delta 3 nopti – tarife de la 474 lei/persoana – plecare din 06.07; sau de la 594 lei/persoana – plecari din 13.07; 20.07; 27.07.

*Delta pentru toti 4 nopti – tarife de la 489 lei/persoana – plecare din 02.07; sau de la 620 lei/persoana – plecari din 23.07; 20.07. 

Servicii incluse: cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completa/ all inclusive), transport autocar Bucuresti, transfer cu barca Murighiol – Uzlina – Murighiol. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07, 0784.215.628. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net