Iohannis, declarații despre reformele fiscale anunțate: "Aș fi preferat un Guvern hotărât"

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis și-a spus părerea despre Guvernul PSDFoto: Facebook
Klaus Iohannis și-a spus părerea despre Guvernul PSDFoto: Facebook

Președintele Klaus Iohannis și-a spus punctul de vedere asupra reformelor fiscale și a Guvernului PSD. Susține faptul că în afară de inițiator, nimeni nu mai este mulțumit de modificări.

Președintele Klaus Iohannis a criticat comportamentul Guvernului PSD și a declarat faptul că el își dorea să vadă un Guvern hotărât. 

"Cred că vă amintiți că acum puține zile, săptămâna trecută, mi-am arătat întregul scepticism față de anunțatele modificări în legislația fiscală. Am numit acest comportament al PSD-ului, în materie, o țopăială fiscal bugetară și tot ce am văzut la televizor, tot ce am auzit și astăzi îmi confirmă că evaluarea mea a fost cât se poate de exactă. Aș fi preferat să văd astăzi un Guvern hotărât să facă evaluări serioase, să avem simulări făcute de adevărați specialiști, să vedem dacă aceste măsuri într-adevăr sunt cele mai bune sau nu. Nu am vazut asa ceva, am văzut în schimb întâlniri tot între aceiași politicieni, care au ieșit tot cu aceleași opinii", a declarat Klaus Iohannis.

Când a fost întrebat dacă s-a mai întâlnit sau dacă a mai discutat cu premierul, acesta a răspuns că nu au mai avut ocazia recent să vorbească.

"Nu am mai discutat cu premierul, am văzut cu toții că în afară de iniţiator, toată lumea e împotriva acestor modificări, trebuie să dea de gândit oricui care vrea să facă modificări atât de ample și cred că nu vrea nimeni să meargă pe aceeași linie, cred că minim minimorum s-ar impune o amânare semnificativă, un studiu foarte bine fundamentat şi atunci lucrurile se pot discuta în linişte. După părerea mea e total inoportun să se ţintească ca şi dată de implementare 1 ianuarie 2018", a declarat președintele României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
trandafiri pixabay jpg
Facerea Adam Capela Sixtina Michelangelo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net