Declarație cutremurătoare a unei prostituate purtătoare de HIV

Ultima actualizare:

    Două dintre prostituatele din dosar sunt purtătoare de HIVFoto: Getty
Două dintre prostituatele din dosar sunt purtătoare de HIVFoto: Getty

Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), procurorii efectuează cercetări faţă de cinci persoane pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori. Cei cinci suspecți ar fi obligat mai multe femei să se prostitueze în București și Londra. Mai mult, două dintre ele sunt purtătoare ale virusului HIV.

Zona Pieței Romane, dar și Londra au fost “scene” pe care prostituate majore și minore au fost obligate să-și desfășoare activitatea încă din 2007, anunță adevărul.ro. Victimele au fost constrânse cu ajutorul drogurilor.

„Provin dintr-o familie destrămată, în sensul că am fost crescută doar de mama mea. M-am apucat să consum heroină injectabilă zilnic, devenind dependentă. În jurul anului 2007, îmi amintesc că aveam în jur de 16 ani, întrucât nu mai aveam bani pentru a-mi cumpăra droguri am început să practic prostituţia în zona Discotecii Why Not”, şi-a început povestea una dintre fetele infectate cu HIV. Până în anul 2010, tânăra a întreținut  relaţii sexuale cu aproximativ 10 clienţi pe zi, adunând în jur de 1.000 lei zilnic, bani care ajungeau la proxeneții săi, în schimbul mâncării, cazării și drogurilor.

Pentru că a încercat să scape de heroină trecând pe etnobotanice, tânăra a fost pedepsită de cei care o țineau sub control, așa că timp de două săptămâni a fost închidă în casă, und ei s-a administrat heroină intravenos.

Povestea fetei a continuat în Londra, unde, din 2012, s-a prostituat în zona stației de metrou Seven Sisters. Făcea 200-300 de lire pe zi, bani ajunși la proxeneți. Tânăra a încercat să scape din mâna celor care o țineau fără voia ei în Londra. În momentul în care a aflat că poartă virusul HIV, la sfârșitul anului 2014, fata a vrut să lase deoparte drogurile și prostituția și s-a mutat la un tânăr de care se apropiase.

Într-o zi a fost răpită când venea de la centrul unde făcea tratament. „M-au transportat pe strada Labirint şi m-au ţinut în casă şi mi-au oferit din nou heroină, deşi eu voiam să renunţ la droguri." Pentru că afacerea nu mai mergea ca prima dată, proxenetul s-a întors la Bucureşti, iar fata a fost obligată să se prostitueze în zona Mihai Bravu.

La sediul DIICOT — Structura Centrală, au fost aduse la audieri cinci persoane. Este vorba de Petre Marius Dinu, Cati Dinu, Theodor Lucian Dinu, Valentin Grafi Lăcătuş şi Dinu Angela.  Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale. 

Citeşte pe adevarul.ro cum se prostitua tânăra la Piaţa Romană din Bucureşti! 

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net