De un an, spitalul este a doua casă a lui Alex Plîngu

Ultima actualizare:

    Alex Plîngu  îşi protejează în  concerte mâna  dreaptă, plină de  urmele arsurilorfoto: arhiva personală
Alex Plîngu îşi protejează în concerte mâna dreaptă, plină de urmele arsurilorfoto: arhiva personală

Destinul artistului Alex Plîngu, fost concurent la emisiunea ”X Factor”, s-a schimbat radical în urmă cu un an. Incendiul din clubul Colectiv a lăsat urme adânci pe trupul şi în sufletul tânărului. ”Am pierdut şirul operaţiilor prin care am trecut”, ne-a mărturisit Alex.

Spitalul este, din 30 octombrie 2015 încoace, a doua lui casă. Alex Plîngu (27 de ani) a scăpat ca prin minune din incendiul în care au murit 64 de persoane, însă arsurile deosebit de grave la mâini şi pe spate i-au dat viaţa peste cap. Săptămâna trecută, cântăreţul a suferit o nouă intervenţie chirurgicală, iar moralul său este la pământ. “Sunt în spital. M-am operat din nou. Nici nu mai ştiu a câta operaţie este, am pierdut numărul intervenţiilor chirurgicale. Mă simt oribil. Acum am fost operat pentru mobilitate, nu puteam să mă aplec din cauza unui surplus de piele. Medicii mi-au spus că mai am nevoie de o operaţie ca să îmi revin”, a povestit pentru Click! Alex Plîngu. Pe lângă durerile fizice, trebuie să suporte şi răutăţile unor oameni care nu înţeleg prin ce trece. ”Recent, mi-a spus cineva că trebuia să mor! Cum pot gândi unii aşa?”, se întreabă artistul.

Mâna dreaptă o ține doar acoperită

Ca să-şi plătească tratamentele, Alex nu refuză nici un concert. “Cânt ca să mă întreţin, dar şi ca să îmi pot plăti viitoarele tratamente. Încerc să îmi fac curaj, pentru că nu sunt pregătit să mai îndur durere. Port un pansament special la mâna dreaptă, pentru elasticitatea pielii, dar şi pentru a mă proteja de soare. Nici la spectacole nu renunţ la el”, ne-a mai spus tânărul artist.

Tânărul este  din nou în spital
Tânărul este din nou în spital

Tedy Ursuleanu va avea mână bionică

Tedy se afla ieri  într-un spital din  Marea Britanie
Tedy se afla ieri într-un spital din Marea Britanie

Tedy Ursuleanu, tânăra care a suferit arsuri grave pe tot corpul în urma incendiului din Club Colectiv, se afla ieri într-un spital din Marea Britanie. “Azi (n.r - luni) a fost super! M-am jucat cu o mână bionică, am învățat să apuc lucruri, să le eliberez, să le strâng potrivit pentru tipul de material, am încheiat nasturi, am tras fermoare, am pus apă în pahar! Mi s-a luat mulajul pentru măsura mâinii, iar de mâine mă voi juca cu receptorii implantați direct în mecanismul pe care il voi purta!”, a scris ea, ieri, pe contul de Facebook. Asistenta Violeta Nacă, cea care a salvat în acea noapte fatidică zeci de răniți, a păstrat legătura cu Tedy: ”Ea a fost mutilată, am văzut-o carne vie, ieșea arzând din flăcări. Acum, Tedy este distrusă, se luptă prin spitale ca să-și revină din punct de vedere fizic și psihic”, ne-a declarat femeia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net