De n-ar fi «Dorei» în ţară, nimeni n-ar risca să moară

Ultima actualizare:

    Excavatorul răsturnat în  şanţul de pe marginea  Autostrăzii Bucureşti-Ploieşti
Excavatorul răsturnat în şanţul de pe marginea Autostrăzii Bucureşti-Ploieşti

Miercuri la prânz, ora 13.03. ”Dorel”, celebrul personaj care întruchipează lenea și munca făcută de mântuială, a lovit din nou. De data aceasta, pe autostrada care leagă Capitala de Ploiești.

Pe sensul de mers spre București, aproape de capătul, neterminat al autostrăzii, un tir cu platformă e oprit pe partea dreaptă. Are avariile pornite regulamentar. Deja e o performanță!... Câțiva metri mai în spate, un excavator se odihnește cam o treime pe asfalt. Restul zace proptit în șanțul de pe marginea autostrăzii.

Mastodontul de fier a trecut prin clipe grele. Tocmai și-a luat ”zborul” de pe platforma care-l transporta spre cine știe ce șantier al patriei. Din fericire, “Dorel” nu a produs victime. De data asta. Excavatorul a căzut foarte aproape de șanț, iar din spate nu venea nici o mașină.

simeon stalpnicul png

Cum s-a întâmplat totul? “Dorel” a ”uitat” să fixeze mastodontul pe platformă, sigur fiind că legile fizicii vor ține loc de lanțuri. Numai că excavatorul a vrut musai să evadeze. Și, la o curbă lină, a alunecat de pe platformă. Bine că nu au fost victime! Parapeții de pe marginea autostrăzii au fost distruși pe o lungime de aproape 15 metri. Dar, pentru “Dorel”, ăsta-i ”mizilic”. Important e că excavatorul va ajunge, cu întârziere și câteva fiare îndoite, la noul loc de muncă. Să te ții atunci treabă. Baftă, Dorele!

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net