De ce pleacă președintele Iohannis în vacanța de iarnă în America

Ultima actualizare:
Marius şi Zuzana Vecerdea, împreună cu Vicky (5 ani) şi Lucas (2 ani)
Marius şi Zuzana Vecerdea, împreună cu Vicky (5 ani) şi Lucas (2 ani)

Un lucru e sigur, președintele Iohannis nu va petrece românește nici de sărbătorile acestea. Familia prezidențială va pleca în vacanță chiar înainte de Crăciun și nu se va întoarce în țară decât după Revelion. Destinația președintelui este, ca în fiecare an de ceva vreme încoace, Florida. De ce pleacă Iohannis în fiecare an în America? Finul președintelui explică.

Klaus și Carmen Iohannis vor petrece Crăciunul și Revelionul într-o stațiune exclusivistă din Florida. Președintele face acest lucru încă de pe vremea când când era primarul Sibiului. Finul lui Iohannis și antrenorul de tenis al familiei prezidențiale a explicat în exclusivitate pentru Click! de ce merge președintele la capătul lumii pentru a se relaxa în vacanță.

„Klaus Iohannis merge în Palm Beach aproape în fiecare an, de când este primar. Acolo s-a produs de fapt şi marea apropiere dintre noi. Mai exact, în vara lui 2010, mi-a spus că nu poate să vină la antrenament în următoarele două săptămâni pentru că merge în vacanţă. L-am întrebat unde, iar el mi-a spus scurt: SUA. Din nou, l-am întrebat unde, iar el mi-a spus: Florida. Nici atunci n-a vrut să detalieze şi l-am mai întrebat o dată unde, iar el mi-a spus: Palm Beach. Culmea, acolo trebuia să merg şi eu în aceeaşi zi, pentru că soţia mea urma să nască primul nostru copil la o clinică din Palm Beach. I-am spus că nu anulăm orele de tenis şi ne vedem pe teren în SUA. Şi aşa a şi fost”, a povestit Marius Vecerdea pentru Click!


    Marius şi Zuzana Vecerdea, împreună cu Vicky (5 ani) şi Lucas (2 ani)foto: arhiva personală
Marius şi Zuzana Vecerdea, împreună cu Vicky (5 ani) şi Lucas (2 ani)foto: arhiva personală

Cum familia președintelui și soția lui Vecerdea împărtășesc aceeași religie, bărbatul i-a rugat pe Klaus și Carmen Iohannis să-i boteze fetița. ”După tenis l-am dus la spital s-o vadă pe fetiţa mea şi atunci l-am pus în faţa faptului împlinit. Eu şi soţia mea, care e de origine slovacă, hotărâsem de mult să botezăm copilul în religia ei, evanghelică, din întâmplare şi religia lui Iohannis. I-am spus că nu cunoaştem alt naş evanghelic şi nu ne poate refuza. A acceptat şi a botezat-o pe cea mică”, a mai spus Vecerdea.

Destinaţia aleasă de preşedinte este o staţiune de lux, cu hotelure exclusiviste, resorturi de cinci stele, terenuri de golf şi yacht-uri de milioane de euro. Președintele se va bucura în vacanță de temperaturi de vară.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net