De ce au fost eliberați cei 7 tineri care au violat o elevă până la leşin

Ultima actualizare:

    Cei șapte tineri care au batjocorit trei ore o elevă au fost eliberați pentru că nu aveau antecedente penale
Cei șapte tineri care au batjocorit trei ore o elevă au fost eliberați pentru că nu aveau antecedente penale

Tribunalul Vaslui a decis eliberarea din arest pentru cei şapte tineri care în luna noiembrie au violat o elevă navetistă la un liceu. Deși băieții au supus-o ore în șir unor suplicii greu de imaginat, violatorii sunt liberi pentru că ”sunt băieți buni care au greșit”

Judecătorii au motivat eliberarea cei șapte violatori prin conduita ”bună”, până la data comiterii faptei. Principalul argument invocat de magistraţi a fost lipsa antecedentelor penale a celor inculpaţilor, scrie adevarul.ro.

Tribunalul Vaslui a decis pe 9 aprilie înlocuirea măsurii arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu, dar motivarea a fost făcută publică abia acum.

Trei din făptași, Boicu Ionuţ Bogdan, Rotaru Alin Dumitru şi Surleac Ioan, au recunoscut faptele. Ceilalți patru participanți, Ovidiu Burada, Silviu Avădănei, Petrică Bolboceanu şi Andrei Burlacu, au susținut că nu au participat la viol, relatează adevarul.ro.

Judecătorii au mai apreciat că timpul scurs de la comiterea faptei, aproape cinci luni, este suficient pentru diminuarea impactului public generat de faptele inculpaţilor.

Violul a avut loc în noiembrie anul trecut, în timp ce eleva de 18 ani se întorcea de la cursuri, de la un liceu din municipiul Vaslui.

Ea a fost acostată într-o staţia de autobuz din oraş de tânărul de 20 ani, Silviu Burada, cu care se cunoştea, şi care s-a oferit să o conducă acasă, locuind în comuna învecinată. Însă loc să o ducă la domiciliu, tânărul de 20 ani şi un prieten al acestuia au dus-o pe un câmp la Văleni, unde a chemat şi alţi prieteni să participe la viol.

Timp de trei ore, fata a fost supusă la tot felul de perversiuni, fiind abuzată până la leşin. Adolescenta a declarat anchetatorilor că a fost stropită cu alcool să îşi revină, pentru ca, ulterior, agresorii să o batjocorească din nou. După ce şi-au satisfăcut toate poftele, violatorii au condus-o cu un autoturism până în apropierea locuinţei, fata abia reuşind să se mai ţină pe picioare.

În tot acest timp, familia tinerei a căutat-o disperată, anunţând la 112 dispariţia ei.

În timpul cercetărilor, poliţiştii au descoperit că, în cele trei ore în care a fost ţinta orgilor sexuale, eleva de 18 ani a fost sunată de nu mai puţin de 60 de ori de părinţi, prieteni şi colegi.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net