De ce am nevoie de un aparat auditiv? (P)

Ultima actualizare:

Poate de multe ori v-ati intrebat de ce ati avea nevoie de un aparat auditiv. Raspunsul este foarte simplu: pentru ca va schimba total viata, pentru ca sunetele sunt acum mult mai aproape de dvs.

Traim intr-o lume agitata , intr-un mediu in care socializarea este esentiala.Fie ca ne dorim sa auzim clar si  cat mai bine stirile de la televizor sau doar sa ne intelegem cu cei dragi noua, uneori, ne este foarte greu.Insa, solutiile sunt acum mai aproape de dvs. si mult mai eficiente.

Audionova, este alaturi de dvs. si lupta contra hipoacuziei. Zilnic,sute de pacienti ne trec pragul increzatori ca astazi este o zi in care va vor auzi din nou si  se vor  bucura de toate sunetele.

Hipoacuzia, o deficienta din ce in ce mai raspandita

In Romania, in fiecare zi un numar tot mai ridicat de oameni isi pierd auzul treptat. Ne confruntam cu pierderi de auz diagnosticate la doar cateva luni de la nastere sau pierderi de auz ce pot fi depistate la o varsta inaintata.

Cum stiu ca am o pierdere de auz?

Semnalele in acest caz sunt destul de clare si evidente.In momentul in care constatati ca nu va mai auziti si intelegeti cu familia, sau ca stirile si emisiunile preferate nu le mai auziti atat de bine la televizor,o conversatie la telefon va solicita,  inseamna ca este primul pas care determina o pierdere de auz.

Cui ma adresez?

Cel mai recomandat este sa nu intrati in panica. Pierderile auditive se accentueaza nu dispar de la sine daca nu luati masurile aferente . Cel mai important este sa va adresati celui mai apropiat membru al familiei si sa explicati  foarte clar ce simptome aveti.

Cum procedez mai departe?

Urmatorul pas este sa gasiti cel mai aproapiat centru Audionova.Avem in tara 42 de centre specializate, dar si 7 centre specializate pentru testarea auzului la copii. Puteti accesa cu incredere site-ul nostru www.audionova.ro  pentru a consulta unde puteti merge pentru testarea auzului.

Pachetul suspect e preluat cu ajutorul unui clește, pentru a preveni contaminarea jpeg

Testarea auzului este dureroasa?

In cabinetele specializate Audionova, veti regasi aparatura de ultima generatie pentru testarea auzului. Astfel, cel mai indicat este sa va faceti o programare la cel mai apropiat centru Audionova pentru testarea auzului. Specialistii nostri acusticieni sunt gata sa va consilieze pe tot parcursul si sa va ofere tot spirijinul necesar

In nici un caz. Acum va puteti testa  auzul online, pe platform noastra de pe site-ul Audionova, www.audionova.ro , testarea este gratuita si o puteti accesa oricand.

Cum ma programez la o testare de auz?

Apeland cel mai aproapiat centru Audionova, vi se face o programare la cabinet in prealabil. Va puteti prezenta si direct in centrele Audionova, unde vi se vor oferi toate informatiile complete despre auz, pierderi auditive si solutii pentru un auz perfect.

De unde stiu ce aparat auditiv mi se potriveste?

In alegerea aparatului auditiv perfect adaptat nevoilor dvs.  veti fi consiliati pe tot parcursul de specialistii acusticieni.Astfel, in functie de pierderile de auz, in functie de necesitatile dvs.  veti alege impreuna aparatele auditive  special create pentru dvs.Dispunem de o gama diversificata  pentru toate buzunarele, astfel incat dvs. sa puteti auzi din nou sunetele preferate.

Studiile de specialitate, arata o crestere cu 70 % a imbunatatirii vietii oamenilor dupa ce incep sa poarte aparate auditive.

Aparatele auditive sunt mari si se vad?

Nu, sunt practic invizibile si in maxim 7 zile o sa uitati ca le purtati.

10  imbunatatiri ale vietii dvs. dupa ce incepeti sa purtati aparate auditive:

1.Comunicati mult mai usor si mai clar cu familia si prietenii- la biserica/remy/sah.2.Auziti mai clar si mai bine stirile preferate, emisiunile la TV.3.Puteti auzi si intelege in mediul social cu oamenii alaturi de care intrati  in contact.4.Puteti face  activitati diverse fara  a va ingrijora ca nu auziti corespunzator: puteti merge  la supermarket, puteti face cumparaturile la piata,5.Puteti merge linistiti la teatru si puteti participa la diverse activitati.6.Va simtiti mai linistiti si mai adaptati mediului in care traiti.7.Creste durata dvs. de viata. Studiile de specialitate arata ca daca  nivelul de stres este redus, si sunteti mai linistiti si mai fericiti in tot ceea ce faceti, puteti trai mai mult decat de obicei.8.Reduceti riscurile migrenelor, starilor de anxietate, posibil chiar si depresie, in conditiile in care pierderea auzului va poate face nelinistiti, iar complicatiile pot aparea.9.Sunteti mai fericiti. Studiile de specialitate arata ca pana la 80 % dintre persoanele ce poarta aparate auditive sunt mai fericite din momentul in care aud din nou.10.Va schimba viata in totalitate si intr-un mod frumos.11.Probe cu modele diferite de aparate auditive

Pentru a veni in intampinarea pacientilor nostri, si pentru a satisface cele mai complexe nevoi de auz, specialistii nostri din toate centrele Audionova va vor proba modele diferite de aparateauditive . De la cel mai inteligent aparat auditiv din lume care ofera conectare wireless la iPhone, iPad sau iPod, pana la cele mai noi modele de proteze auditive - Baseo& Tao, intreaga gama de produse auditive este special creata si personalizata dupa nevoile dvs.

Oferim 2 ani garantie de la achizitionarea oricarui aparat auditiv! Daca nu sunteti multumit le puteti returna in 3 luni de zile!

Aparatele auditive de la Audionova sunt disponibile intr-o gama variata, fiecare versiune impunandu-se prin performanta. Datorita experientei de 15 ani in domeniul protezarii auditive, va oferim 2 ani de garantie de la achizitionarea oricarui aparat auditiv pentru a va oferi toata siguranta si confortul necesar. Certificatul de garantie se elibereaza impreuna cu protezele dvs. auditive. Daca ne recomandati ,aveti numai de castigat! Va oferim gratuit accesorii pentru aparatele dvs auditive daca ne recomandati si altor pacienti!*

Ofertele noastre sunt adaptate in functie de cerintele dvs. Astfel am conceput oferta de a premia pacientii ce ne recomanda. Un pacient multumit pentru noi este un plus de valoare adaugat experientei Audionova. Daca ne recomandati, va multumim oferindu-va accesorii gratuite pentru aparatele dvs. auditive.

42 centre in toata tara- te poti adresa oricarui centru!

Suntem alaturi de dvs. si va oferim tot suportul necesar din ce in ce mai aproape de dvs in oricare centru specializat Audionova. Sunteti invitat in centrele specializate din toata tara pentru orice informatie de care aveti nevoie. Introducem in Romania permanent cele mai inovative si eficiente aparate auditive care sa va ajute pe dvs in redarea auzului. Deficienta de auz poate fi rezolvata si veti putea observa diferentele. Investim cu pasiune in tot ceea ce facem.

Va invitam intr-unul din cele 42 de centre specializate Audionova, consultatia este gratuita, si va putem furniza mai multe informatii cu privire la promotiile de mai sus.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta online pe www.audionova.ro sau la unul din centrele noastre: http://audionova.ro/contact/ sau pe facebook: https://ro-ro.facebook.com/AudionovaRomania.

Ramona Milstin- Tehnician acustician-audioprotezist

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net