A dat jos 80 kilograme cu sport şi supe

Ultima actualizare:
Tânărul din Galaţi cântăreşte acum  puţin peste 100 kg
Tânărul din Galaţi cântăreşte acum puţin peste 100 kg

Ambiţia, alimentaţia echilibrată şi sportul l-au ajutat pe un tânăr din Galaţi să dea jos 80 de kilograme. Victor Ştefan a devenit, la 25 de ani, instructor de fitness. El a înfiinţat programul “Am fost gras” şi ajută persoanele supraponderale să aleagă un stil de viaţă sănătos.

Când avea şapte ani, Victor Ştefan s-a mutat cu părinţii în Italia. Din cauza unor probleme cu tiroida, puştiul îşi potolea foamea cu chipsuri, hamburgeri şi ciocolată, iar la 19 ani ajunsese la 180 de kilograme.


    Tânărul din Galaţi cântăreşte acum  puţin peste 100 kg
Tânărul din Galaţi cântăreşte acum puţin peste 100 kg

“Toţi îmi spuneau «Grasul». Fetele nu se uitau la mine, nu arătam a om. Nu-mi găseam haine, nu puteam să respir, mă înţepa inima”, a povestit tânărul pentru presagalati.ro. La 19 ani, când şi-a dat seama că oricând putea suferi un infarct, a început, animat de o voinţă de fier, să lupte cu kilogramele. În vara lui 2009, el a ales să parcurgă în fiecare seară, pe jos, câte trei kilometri. A dat jos 10 kilograme şi, încurajat de rezultat, şi-a modificat regimul alimentar: fără grăsimi, prăjeli sau băuturi carbogazoase. Supele, legumele şi carnea la grătar – iată ce conţine şi în prezent meniul zilnic al lui Victor. Tânărul a continuat să facă sport şi după ce s-a întors din Italia, acum doi ani. În 2014 ajunsese la 135 de kilograme şi a decis să-i ajute şi pe alţii cu experienţa sa, aşa că a înfiinţat programul “Am fost gras”. Acum se pregăteşte alături de 40 de persoane supraponderale, cărora le este antrenor de fitness. “Toţi oamenii care lucrează cu mine au rezultate foarte bune. Vârstele lor sunt cuprinse între 11 şi 60 de ani”, explică instructorul.

În curând, Victor va atinge 100 de kilograme, dar şi-a propus să ajungă la 90 şi să facă o operaţie estetică, pentru a îndepărta pielea în exces de pe abdomen. “Am avut multe eşecuri. M-am ridicat însă şi am continuat cu forţă şi cu energie”, se mândreşte tânărul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net