Dan Condrea, chemat luni la Parchet pentru a fi reţinut

Ultima actualizare:

    Dan Condrea a murit duminică seară
Dan Condrea a murit duminică seară

Patronul Hexi Pharma, care a murit duminică (22 mai) într-un accident de maşină, urma să ajungă luni (23 mai) la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar procurorii doreau să îl reţină.

Dan Condrea ar fi urmat să meargă luni dimineaţă la Parchetul ICCJ pentru a i se aduce la cunoştiinţă acuzaţiile formulate de procurori împotriva sa. Ei ar fi luat în calcul varianta reţinerii şi solicitării unui mandat de arestare preventivă, conform adevarul.ro. 

Anchetatorii au anunţat că decesul patronului Hexi Pharma nu va împiedica continuarea anchetei în cazul dezinfectanţilor folosiţi în spitale. Procurorii spun ca dosarul îşi va urma cursul firesc, se vor administra probe şi vor fi audiate persoane ce au legătură cu cauza. Totodată se vor dispune măsurile legale ce se impun în urma acestor proceduri. 

Dan Condrea a murit duminică seară, când maşina sa a intrat cu viteză într-un copac, între localităţile Buftea şi Corbeanca. Patronul Hexi Pharma era singur în maşină, iar trupul lui a fost identificat de fosta soţie, după hainele pe care le purta Condrea. Anchetatorii nu au găsit la locul accidentului urme de frânare. Doar maşina lui Condrea a fost implicată în accident, dar există doi martori, un biciclist şi un alt şofer. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net